İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER’E ZİYARET

İzmir Bornova Bilim Kamnpüsü ortaokul Meclis Başkanımız ve öğrencilerimizle birlikte, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret ettik.

ETİKETLER : izmir doğa , tunç soyer , izmir büyükşehir belediyesi , bornova doğa , ortaokul meclisleri

Öğrencilerimiz, bu heyecanlı buluşmada, Soyer’e belediye başkanı olduğu süre içerisinde İzmir'e ne gibi yenilikler katacağını sordu. Büyükşehir belediyesi bünyesinde yürütülen sosyal sorumluluk projelerini ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in İzmirli gençlerden beklentilerini dikkatle dinleyen öğrencilerimiz, İzmir orman yangını sonrası yapılacak sosyal sorumluluk projelerinde yer almak için neler yapılabileceği konusundaki sorularını da Soyer’e yöneltti.