LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ CUMHURİYETİMİZİN 96.YILINI COŞKU İLE KUTLADI!

t-MBA Liderlik Akademisinin cumhuriyet coşkusu tüm Türkiye’yi sardı. Tüm kampüslerimizde gerçekleşen kutlama törenlerinde, akademi öğrencileri hazırladıkları görsel çalışmalar ile kampüslerimizi kırmızıya boyadı ve cumhuriyet coşkusunu herkese yaşattı.

ETİKETLER : cumhuriyet bayramı kutlamaları , t-mba liderlik akademisi , doğa koleji lise , neden cumhutriyet? , cumhuriyet tasarımları

96 yıl önce tohumları serpilen Cumhuriyetimiz, bugün ulu bir çınar. Bu bilinçle yetişen Doğa Nesli, Cumhuriyetimizin 96. yılını gerçekleştirdikleri birbirinden anlamlı etkinlikler ile kutladı. Günlerdir hazırlıklarını sürdürdükleri kutlama organizasyonları ile kampüslerinde görsel şölen yarattı. Tüm Türkiye kampüslerimizde birbirinden anlamlı etkinlikler ile gencinden yaşlısına herkes bu sevince ortak oldu. Kimi liderlik akademisi öğrencileri cumhuriyet balosu organize etti, kimi kampüsünde kutladığı törenlerde hazırladıkları görsel çalışmalar ile adından söz ettirdi.

Kendi tasarımları olan cumhuriyet temalı kurabiye, rozet, yaka kartı, kitap ayracı ve daha pek çok tasarımı törene katılan kıymetli velilerine armağan ettiler. Akademi liderleri kampüslerimizde "Neden Cumhuriyet?" diye sordu öğrencisinden öğretmenine kampüs personelinden okul yöneticilerine kadar herkesten coşku dolu cevaplar aldı. Tüm kampüslerimizde liderlik akademisi öğrencileri coşku ile okudukları “Gelecek Biziz” konuşması ile cumhuriyetin yılmaz bekçileri olacağını bir kez daha gösterdi.