LİSEDE AYRICALIKLI ONLINE İNGİLİZCE EĞİTİMİ DOĞA'DA!

Lise İngilizce uzaktan eğitim programımız ile öğrencilerimizi interaktif ders içerikleri ile buluşturuyor, dil edinim becerilerinin gelişimini çok yönlü destekliyoruz.

ETİKETLER : lise eğitimi , yabancı dil eğitimi , wext , deep , doğa liseleri eğitimi

Lise İngilizce uzaktan eğitim programımız ile öğrencilerimizi interaktif ders içerikleri ile buluşturuyor, programımızda yer alan okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerine yönelik çalışmalar ile öğrencilerimizin dil öğrenimine kesintisiz devam ediyoruz.

Programımızda yer alan dijital ölçme ve değerlendirme araçları ile öğrencilerimizin yabancı dil becerilerini objektif bir şekilde değerlendiriyor ve geri bildirim sağlayabiliyoruz. Uzaktan eğitim sürecinde de öğrencilerimizin dil edinim süreçlerindeki gelişimi gözlemlemek üzere online değerlendirme sınavları uyguluyor, dijital ölçme ve değerlendirme araçları WEXT & DEPP  ile öğrencilerimizin yabancı dil becerilerini objektif bir şekilde değerlendiriyor ve geri bildirim sağlıyoruz.

Bu kapsamda öğrencilerimiz gelecek kariyer planlamaları için hem akademik başarılar elde etme hem de yabancı dilde sosyal ve akademik iletişim becerilerini geliştirecek hazırlıklar yapabiliyor. Diğer yandan, uluslararası sınavlarda tecrübe kazanıyor, yurtiçi veya yurtdışı üniversite hayatlarında ve mesleki yaşantılarında ihtiyaç duyacakları bilgi ve sertifikaya sahip oluyorlar.