LİSE ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDE KOLTUKLAR SAHİPLERİNİ BULDU!

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Doğa Koleji Liselerinde, öğrenci meclis seçimleri sonuçlandı. Demokratik bir seçim süreci geçiren meclis başkan adayları tüm kampüslerde arkadaşlarının oyunu alabilmek için büyük mücadele verdi.

ETİKETLER : lise meclis başkanları , t-mba , lise eğitim , doğa koleji , liderlik eğitimi , öğrenci meclisi

Doğa Anadolu Liseleri öğrencileri "meclis başkanlığı seçimleri" için geçirdikleri yoğun propaganda sürecinin ardından sandığa gitti. Demokratik seçim sürecinde yarışan meclis başkan adayları, seçim çalışmalarını yoğun rekabet mücadelesi ile gerçekleştirdi. Arkadaşlarının oylarını alabilmek için meclis başkan adayları, birbirinden coşkulu propagandaları ile seçim vaatlerini ve projelerini anlatıp arkadaşlarının desteğini istedi. Her sene demokratik bir seçimle göreve gelen Öğrenci Meclisleri 2017- 2018 eğitim- öğretim yılı için yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Seçimi kazanan tüm adaylarımızı tebrik ediyor, yeni projelerinde başarılar diliyoruz.