"LİSELER ARASI SOSYAL BİLİMLER MAKALE YARIŞMASI"NDA BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji Liselerinde uygulanan “Proje Modelli Lise Eğitimi” meyvelerini vermeye başladı. Antalya Bilim Kampüsü'nden 2 öğrencimiz yazdıkları bilimsel makalelerle Türkiye 2.liği ve Türkiye 4.lüğü kazanarak Doğa Kolejini başarıyla temsil ettiler.

ETİKETLER : proje temelli eğitim , makale yarışması , tübitak , doğa koleji başarı , konya bilim merkezi , doğa lise eğitimi , liseler arası makale yarışması

TÜBİTAK’ın  düzenlediği ve Milli Eğitim Bakanlığının desteklediği Konya Bilim Merkezinde gerçekleşen, 47 şehirden yaklaşık 500 başvurunun yapıldığı "Liseler Arası Sosyal Bilimler Makale Yarışması"nda iki öğrencimiz yazdıkları makalelerle Türkiye 2.si ve 4.sü oldular.

24 Kasım'da düzenlenen yarışmanın finalinde “Sosyal Sermaye ve Toplumsal Değerler” konulu makalesi ile öğrencimiz Muzaffer Alperen Önal ve danışman öğretmenimiz Betül Tuğsat Karahan, Türkiye 2.liği kazandı. “Orta Doğu’daki Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu makalesi ile öğrencimiz Öykü Örsmen ve danışman öğretmenimiz Levent Kayacan ise "Jüri Özel Ödülü" alarak Türkiye 4.lüğü kazandı.

Doğa Kolejini gururlandıran Antalyalı öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.