LİSELERARASI GİRİŞİMCİLİK YARIŞMASI BİLGİLİ GİRİŞİMCİLER’DE DOĞA OKULLARI FARKI!

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından düzenlenen Liselerarası Bilgili Girişimciler Yarışması'nda Türkiye çapında toplamda 79 proje içinden Acıbadem Doğa Okulu finale kaldı.

ETİKETLER : bilgili girişimciler , Girişimcilik Eğitimi , Ipod , İstanbul Bilgi Üniversitesi , Seda Cingöz , Burçin Arıkan , proje , yarışma , Akıllı Korna Sistemi

Acıbadem Doğa Okulu 11. Sınıf öğrencisi Seda Cingöz, t-MBA Öğretmenimiz Burçin Arıkan önderliğinde Akıllı Korna Sistemi projesi ile finale kaldı. Mentör çalışmaları sonucunda, finalde kıyasıya yarışan projeler arasında öğrencimiz Seda Cingöz Akıllı Korna Sistemi projesi ile üçüncü olarak anlamlı bir başarıya imza attı. Projesi ile 3. olan Seda Cingöz, İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından düzenlenecek bir haftalık Girişimcilik Eğitimi ve bir Ipod kazandı.