MİNİK BİLİM KAHRAMANLARI BULUŞUYOR / FLL Jr. FUARI 140 ÖĞRENCİMİZİN KATILIMIYLA 13 MAYIS'TA GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji; 23 kampüsünden 140 öğrenci, 23 öğretmen ve 20 gönüllünün katılımıyla DOĞA - FLL Jr. fuarının ilkini gerçekleştirdi.

ETİKETLER : minik bilim kahramanları , first lego league , fetemm , eğitim teknolojileri , dogatech , FETEMM , doğa koleji ataşehir 1 , ali rıza lüle , hakan inanır , salih akbay

Doğa Koleji ve Bilişim Kahramanları Derneği iş birliğiyle 13 Mayıs tarihinde Doğa Koleji Ataşehir 1 Kampüsü'nde gerçekleşen fuar ve eğitim müfredatında da yer verilen FLL (First Lego League) programı çocukları erken yaşta FETEMM (Fen, teknoloji, mühendislik, matematik) kavramı ile tanıştırmayı hedefliyor. Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor / FLL Jr. programı; 6-10 yaş arası çocukları araştırma ve tasarım yapmaya teşvik ederken takım çalışması ve iletişim becerileri kazandırıyor, erken yaşta FETEMM (Fen, teknoloji, mühendislik, matematik) kavramı ile tanıştırıyor.

Ataşehir 1 kampüsünde düzenlenen fuar, aynı zamanda özel bir eğitim kurumuna ait olan ilk FLL Jr. fuarı olma özelliği de taşıyor. Hayvanların Çılgın Dünyası temasıyla gerçekleşen 2017 Bahar Sezonu First Lego League Jr. Fuarı’nda 23 Doğa Koleji takımı kupalarına kavuştu. Minik Bilim Kahramanları ve öğretmenleri FLL Jr. kupalarını Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ve Doğa Koleji yöneticilerinden aldı.