MİNİKLER DEMET AKALIN ŞARKILARIYLA COŞTU

Velimiz Demet Akalın, Acarkent Kampüsümüzde en güzel şarkılarını öğrencilerimizle seslendirdi.

ETİKETLER : acarkent doğa , doğa koleji , 100 gün , doğa anaokulu

Doğa Koleji Acarkent Kampüsü’nde 100. Okul Günü etkinliği kapsamında velimiz Demet Akalın mini bir konser verdi. 22 Şubat Cuma günü gerçekleşen etkinlikte, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Demet Akalın, çocuklarla tek tek ilgilendi.

Acarkent Kampüsü’nde Velimiz Demet Akalın’ın şarkıları yankılandı. Demet Akalın şarkılarına eşlik eden ve dans eden miniklerin mutluluğuna diyecek yoktu. Demet Akalın’a ise, sahnede dansçıları eşlik etti.

Ünlü sanatçı coşkuyla karşılandı

Konser sırasında tüm salonu dolaşan ve öğrencilerin heyecanını paylaşan Akalın, gerek öğrenciler, gerek Doğa Koleji öğretmenlerine ve personeline gösterdiği yakınlıkla gönülleri fethetti. Konserin ardından, 100. Okul Günü kapsamındaki kutlamalara pasta kesilerek devam edildi. Velimiz Demet Akalın’a, bu keyifli buluşma ve konser için teşekkür ederiz.