MİNİKLER JUDODA CUMHURİYET COŞKUSU

29 Ekim Cumhuriyet Kupası İstanbul Şampiyonası’nda Doğa Okulları Minikler Judo Takımı büyük bir başarıya imza attı.

ETİKETLER : judo okulu , minikler judo , okul sporları , judo eğitimi , doğa koleji spor başarısı

Öğrencilerimiz, Minikler 18 kg’da mücadele eden Asya Arifoğlu, 19 kg’da Ayaz Karakoç, 24 kg’da Yakup Köse kategorilerinde şampiyon oldular.

Aynı şampiyonada 26 kg’da Kuzey Karakoç, 46 kg’da Dağhan Ucal ve 20 kg’da Elif Burcu Alemdaroğlu yarıştıkları kategorilerde 2. oldu.

28 kg’da Berkay Kaynak, 18 kg’da Oğul Poyraz Dalakcı, 20 kg’da Mehmet Ediz Birken, 22 kg’da Efe Açık, 22 kg’da Can Aslan, 24 kg'da Emirkan Saw, 34 kg’da Zeynep Füsun Avcı, 38 kg’da Aslı Naz Ünal, 30 kg’da Efe Mirza Doğucu, 30 kg’da Mustafa Alpay Arıcıoğlu 3.’lükle turnuvayı tamamladılar. Toplamda 16 madalya kazanan takımımızı kutluyoruz.