ÖĞRENCİ MECLİSİ “KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA ASLI AYBARS’I AĞIRLADI!

Çekmeköy kampüsü Öğrenci Meclisi kampüslerinde başarılı tiyatro ve dizi oyuncusu Aslı Aybars’ı ağırlayarak sanat dünyasının başarılı ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

ETİKETLER : kampüste sanat , t-mba eğitimi , lise eğitimi , öğrenci meclisleri , sanat günleri , lisede sanat etkinlikleri , aslı aybars , çekmeköy doğa

Tiyatrocu bir aileden gelen ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü bitiren Aslı Aybars, tiyatroyu nasıl ve neden seçtiğini öğrencilerimizle paylaştı. Tiyatronun insanın ve toplumun bakış açısını değiştirmede çok önemli rolü olduğuna değinen başarılı oyuncu, meslek hayatının dönüm noktalarını öğrencilerimize anlattı. Seminerin son kısmında öğrencilerimizin sorularını cevaplayarak tiyatro üzerine güzel paylaşımlarda bulundu. Akademik eğitimin yanında sosyal alanlarda da öğrencilerini besleyen t-MBA Eğitim Modelinde, Öğrenci Meclisleri sanat seminerleri ile öğrencilerin yaratıcılık, yorumlama becerileri, eleştirel düşünme, gözlemsel beceri ve sosyal becerilerinin ortaya çıkmasında etkili ortamı yaratıyor.