ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ TEMSİLCİLERİNİ SEÇTİ

Doğa Koleji Ortaokul Öğrenci Birliği tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, tüm kampüslerimizde ortaokul öğrencilerimiz 2019-2020 eğitim öğretim yılı sınıf temsilcilerini seçti. Öğrenciler her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok başarılı çalışmaya ve sosyal sorumluluk projesine imza atacağının sinyalini şimdiden verdi.

ETİKETLER : ortaokul eğitimi , öğrenci birliği , öğrenci meclisleri , rehberlik

.Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölümü, öğrencilerimizin özgürlük ve demokrasi kavramlarını öğrenmeleri ve demokrasi kültürünü içselleştirmeleri için her yıl sınıf temsilcilerini seçiyor.

Öğrencilerin seçme, seçilme ve oy kullanma kültürü kazanmalarını, milli ve evrensel değerlere sahip, liderlik becerileri gelişmiş, özgüvenli, takım çalışması yapabilen, sosyal sorumluluk projeleri ile çevresine, topluma ve ülkesine katkı sağlayabilen, doğru iletişim kuran, problem çözebilen, yaratıcı bireyler olarak yetişmelerini amaçlıyoruz. Bu sebeple her yıl Ortaokul Öğrenci Birliği oluşturuyor ve birçok projeye imza atıyoruz.

Sınıf temsilcileriyle yapılan mülakat süreci sonunda başkan adayı olan öğrenciler büyük bir coşkuyla seçim gününe kadar propaganda çalışmaları yaptı. Heyecanla beklenilen ve kapalı oylama usulü ile yapılan seçimle tüm kampüslerimiz yeni öğrenci birliği başkanını seçtiler. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ortaokul Öğrenci Birliği birçok başarılı çalışmaya imza atmak ve sosyal sorumluluk projeleriyle duyarlılığı artırmak için çalışmalara başladı.