ÖZEL OKUL TERCİH FUARI'NDA DOĞA KOLEJİNE YOĞUN İLGİ!

Türkiye'nin dört bir yanında 120'den fazla kampüste başarıyla uygulanan Doğa Koleji eğitim modelleri ve ayrıcalıkları için Özel Okul Tercih Fuarı ve Eğitim Zirvesi'nde ziyaretçilerle buluştu.

ETİKETLER : özel okul tercih fuarı , otf , özel okul seçim , kolej eğitimi , doğa koleji ayrıcalıkları , kodlama ve robotik , ingilizce eğitimi

Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Koleji, hafta sonu eğitimin nabzının tutulduğu Özel Okullar Tercih Fuarı’nda yerini aldı. 24-25 Şubat tarihleri arasında Zorlu PSM’de gerçekleşen organizasyonda Doğa Koleji,  kendine özgü eğitim metotlarını, dijital dünyada dijital eğitimi, farklarını ve bundan sonra eğitim dünyası için yapacaklarını fuar katılımcıları ile paylaştı.

Türkiye'nin en seçkin eğitim markalarının yer aldığı Özel Okul Tercih Fuarı'nda Doğa Kolejini ziyaret eden ebeveynler; kodlama ve robotik, ekoloji, çoklu yabancı dil eğitimi, fen ve teknoloji liseleri, üstün zekalılar eğitimi gibi eğitimde fark yaratan Doğa Koleji müfredatıyla tanıştı. Küçük ziyaretçilerimiz ise Doğa Koleji eğitimcileri eşliğinde, uygulama ve modelleme alanlarımızdaki eğlenceli etkinliklere katılarak  Robot Dash ile tanıştılar.

Doğa Koleji öğretmenleri tarafından geliştirilen, İngilizce'den matematiğe disiplinlerarası eğitimi destekleyerek daha kalıcı öğrenmeyi sağlayan CodeMath eğitim modelini tanıtıldı. Kod kesir, code lock oyunları ise minik ziyaretçilerin bir hayli ilgisini çekti.