SILK AND CAHSMERE KURUCUSU AYŞEN ZAMANPUR ÖĞRENCİLERİMİZE GİRİŞİMCİLİKLE İLGİLİ İLHAM OLDU

Halkalı 2 kampüsü öğrencilerimiz, t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz çerçevesinde dünyaca ünlü Türk giyim firmasının kurucusu Ayşen Zamanpur’u kampüslerinde ağırladı.

ETİKETLER : t-mba , girişimcilk , inovasyon , , lise eğitimi , lise eğitim sistemi , seminer , doğa liseleri , ayşen zamanpur , silk and cashmere

Tüm dünyada Kasım ayında çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Global Girişimcilik Haftası kapsamında Doğa Koleji öğrencileri de t-MBA Girişimcilikve İnovasyon Seminerleri ile iş dünyasının önemli girişimcileri ve üst düzey yöneticileri ile bir araya geliyor. 26 ülkede 200 satış noktasına sahip Türkiye’nin en önemli kadın girişimciliği örneklerinden olan Silk and Cashmere markasının kurucusu Ayşen Zamanpur Halkalı 2 kampüsünde öğrencilerimizle bir araya gelerek onlara girişimcilikle ilgili cesur olmalarına dair mesajlar verdi.

Ayşen Zamanpur kendi başarı öyküsünden yola çıkarak öğrencilerimizi yeni fikirler üretme ve çok az kimse desteklese bile fikirlerinin arkasında durmaları konusunda cesaretlendiren bir konuşma gerçekleştirdi. Öğrencilerimize ilham olan konuşmasında Sayın Zamanpur girişimciliğin kendine inanmakla ve iç motivasyonla olan ilgisine vurgu yaptı. Seminer sonunda öğrencilerimiz ve kampüs yöneticilerimiz Zamanpur'a çiçek ve plaket vererek bu keyifli sohbet için teşekkür etti.