SPOR CAMİASININ ÜNLÜ İSMİ TÜMER METİN KADIKÖY DOĞA KOLEJİ'NDE

Kadıköy Doğa Okulu ortaokul öğrencileri 2. dönem boyunca tüm çalışmalarını Sessizliğime Kulak Ver sosyal sorumluluk projesi için gerçekleştiriyorlar.

ETİKETLER : sessizliğime kulak ver , sosyal sorumluluk , proje , tümer metin , öğrenci meclisleri , destek , işitme engelliler , kadıköy doğa koleji

Kadıköy Doğa Koleji öğrencileri yine ünlü bir ismi okullarında ağırlamayı başardı. O isim spor camiasından A Milli eski Futbolcu ve Lig TV Yorumcusu Tümer Metin'di. Öğrencilerimizle söyleşiye, Beşiktaş İnönü Stadyumu ile ilgili hayallerini anlatarak başlayan Tümer Metin, hayallerinin peşinden koşmaları gerektiği söyledi. Spor hayatı ve spor yorumculuğu ile ilgili soruları cevaplayan başarılı futbol adamı, oldukça keyifli bir söyleşiye imza attı. Kadıköy Doğa Koleji olarak Tümer Metine projemize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Farkındalık kampanyamız adına sen de bize destek vermek için ortaokul öğrenci meclis öğrencileri ile ve ortaokul rehber öğretmenleriyle iletişime geçebilirsin.