9.03.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE FARKINDALIK YARATTI!

Liderlik Akademisi öğrencileri Türkiye genelinde tüm kampüslerimizde gerçekleştirdikleri organizasyonlar ile Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların geleceği için ilham verdi.

Kampüslerinde başarılı kadın girişimcileri, kadın sanatçıları, akademisyen ve velilerini ağırlayarak panel ve seminer düzenleyen liderlik akademisi öğrencileri hem kadının toplumdaki yeri ve önemine vurgu yaptı hem de konukların başarılı yaşam öykülerini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

Kampüslerimizde açılan sergilerde rol model kadınların başarı hikayeleri sergilendi. Öğrencilerimizin el emeği hazırladıkları "Dünya Kadınlar Günü" temalı hediyelikler o gün kampüslerinde bulunan bütün kadın personel, öğretmen, yönetici, veli ve konuklarımıza dağıtıldı.

t-MBA Eğitim Modeli ile topluma pozitif katkı sunan, kendine güvenen, bilinçli, sosyal ve yenilikçi liderler olarak yetişen öğrencilerimiz Türkiye’de kadınların geleceği için umut oldu.