t-MBA ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKAN ADAYLARI MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI!

Doğa Kolejinin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına, geleceğe hazırlayan Öğrenci Meclisleri yapılanması bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlandı. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen mülakatlar ile başkan adayları belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

ETİKETLER : doğa koleji öğrenci meclisleri , seçim , başkanlık , liderlik , demokrasi , doğa koleji meclis başkanı , eğitim , t-MBA , mülakat

Yoğun hazırlık sürecinin ardından, 2018- 2019 t-MBA Öğrenci Meclislerinde yer almak isteyen meclis başkan adayları hazırladıkları seçim vaatlerini mülakat komitesi ile paylaştı. t-MBA derslerinde öğrendikleri teorik bilgileri, Öğrenci Meclislerinde yaşayarak öğrenme fırsatı bulan öğrencilerimiz hazırladıkları sunum dosyaları ve özgeçmişleri ile mülakat süreçlerini başarıyla tamamladı.

Kendilerini analiz eden öğrencilerimiz yaşadıkları yüz yüze mülakat sürecinde kendilerini doğru ifade etme, beden dilini doğru kullanma ve özgün düşünerek fark yaratmanın önemini bir kez daha anladı. Belirledikleri seçim vaatleri ile yaratıcılıklarını geliştiren öğrencilerimiz güven duygusu inşa etmeyi deneyimleyerek öğrendi. Türkiye geneli tüm kampüslerimizde mülakat komitesinin aday gösterdiği öğrencilerimiz şimdi propaganda sürecine hazırlanıyor. Sıra seçim vaatlerini öğrenci arkadaşları ile paylaşarak onların oyunu kazanabilmekte. Tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz.