t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ HAZIRLADIKLARI SÜRPRİZLERLE ÖĞRETMENLERİNE UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTI!

Tüm kampüslerimizde 24 Kasım Öğrenci Meclisleri, başarının mimarı öğretmenleri için bin bir emekle hazırladıkları organizasyonlar ile öğretmenlerine unutulmaz bir gün yaşattı.

ETİKETLER : öğretmenler günü , t-mba eğitimi , lise öğrenci meclisleri , öğretmenler günü sürprizi

Doğa Koleji Lise Öğrenci Meclisleri, kendilerini tam donanımlı şekilde hayata hazırlayan öğretmenlerine bin bir emekle hazırladıkları anlamlı organizasyonlar ile teşekkür etti. Tükenmez bir özveri ile “Doğa Nesli”ni yetiştiren değerli öğretmenleri için öğrenci meclisleri hazırladıkları sürpriz etkinliklerle öğretmenlerine duygu dolu anlar yaşattı. Gerçekleşen organizasyonlarda öğretmenler için hazırlanan kahvaltı ikram edildi, sürpriz videolar gösterildi, yazılan mektuplar dağıtıldı. Öğretmenlerin “en”leri seçildi, öğrencilerimiz kendi elleri ile yaptıkları pastaları ve tasarım hediyelerini öğretmenlerine takdim etti. Rengarenk balonlarla süslenen kampüslerimizde büyük coşku vardı. Öğrencilerin günlerdir büyük emekle hazırladıkları sürprizler karşısında öğretmenlerimiz duygu dolu anlar yaşadı.

Emekleri bir günle ölçülemeyen kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.