t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN YAŞLILAR HAFTASINDA BÜYÜKLERİNİ ZİYARET

Sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık yaratan Öğrenci Meclisleri 18-24 Mart Yaşlılar Haftasında huzurevlerine ziyaret gerçekleştirerek büyükleri ile keyifli vakit geçirdi.

ETİKETLER : yaşlılar haftası , huzurevi ziyareti , t-mba eğitim modeli , lise eğitimi , doğa anadolu liseleri

Tüm Türkiye kampüslerimizin t-MBA Öğrenci Meclisleri, 18- 24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında gerçekleştirdikleri etkinlikler ile yine farkındalık yarattı. Kimi öğrencilerimiz kampüslerinde hazırladıkları afiş ve pano çalışmaları ile yaşlılarımıza vermemiz gerek önemi vurgularken, kimi öğrencilerimiz huzurevlerini ziyaret ederek değerli büyüklerimizin deneyim ve tecrübelerini yakından dinleme fırsatı buldu.

Yaşlılarımıza duyulması gereken minnet duygusunu bir kez daha vurgulayan Öğrenci Meclislerimiz gerçekleştirdikleri etkinlik ve ziyaretler hem farkındalık yarattı hem de toplumda yaşlılarımıza gösterilmesi gereken vefa ve minnet duygusunu bir kez daha vurguladı.