t-MBA ÖĞRENCİLERİ İSTANBUL BAROSU STAJ EĞİTİM BAŞKANI AHMET BARUT’U SEMİNER KONUĞU OLARAK AĞIRLADILAR

Acıbadem Doğa Okulu 11. sınıf öğrencileri, t-MBA derslerinden biri olan Ticaret Hukuku dersi çerçevesinde, İstanbul Barosu Staj Eğitim Başkanı Ahmet Barut’u seminer konuğu olarak ağırladılar.

ETİKETLER : t-mba , istanbul barosu , hukuk , staj eğitim başkanı , ahmet barut , seminer , ticaret hukuku

Değişen kanunlar ve şirket türleri üzerine öğrencilerle bilgi paylaşımında bulunana sayın Barut, yapılan değişiklikler ticaretle uğraşan herkesi ilgilendiren bir konu olduğunu belirtti. Seminerimiz, kariyer hedefi olarak hukuk alanını seçmek isteyen Acıbadem Doğa Okulu öğrencilerinin cübbe giymesi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.