TÜRKİYE ŞAMPİYONU TAKIMLARIMIZ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU YOLUNDA

Türkiye Şampiyonluğu yaşayan voleybol ve hentbol takımlarımız dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler.

ETİKETLER : türkiye şampiyonluğu , şampiyon , voleybol , spor , spor başarı , Doğa Okulu başarı , dğnya liseler voleybol şampiyonası , türkiye liseler arası voleybol şampiyonası

Voleybolda Hedef Dünya Şampiyonluğu

Eskişehir de, 19 Şubat Çarşamba günü başlayan Türkiye Liseler arası Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden Sarıyer Doğa Anadolu Lisesi Bayan Takımımız finalde Ayşe Abla Koleji ile karşı karşıya geldi. İlk seti, 25-20 alan Sarıyer Doğa Koleji, 1-0 öne geçti. Çekişmeli geçen ikinci setin galibi ise(28-26) Ayşe Abla Koleji oldu. 1-1. Üçüncü setle birlikte,ağırlığını, rakibine iyice hissettirmeye başlayan Sarıyer Doğa Koleji, bu seti, 25-21, dördüncü seti de 25-20, karşılaşmayı ise 3-1 kazanarak, Türkiye Şampiyonu oldu. Takımımız 9-16 Nisan tarihlerinde Portekiz de yapılacak olan, Dünya Liseler arası Voleybol Şampiyonası'nda, ülkemizi temsil edecek.

Genç Hentbolcularımız Dünya Şampiyonasında

Türkiye Liseler Hentbol Şampiyonası finalinde Antalya Muratpaşa Anadolu Lisesi'ni 28-17 yenen Üsküdar Doğa Anadolu Lisesi bayan takımı Türkiye Şampiyonu oldu. Takımımız 20-28 Haziranda Trabzon'da yapılacak Dünya Liseler Hentbol şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Ankara'dan Türkiye İkinciliği

Şampiyonanın erkekler kategorisinde okulumuzu temsil eden Ankara İncek Doğa Anadolu Lisesi ise Hacı Mustafa Tarman Lisesi'ne 3-1 mağlup olarak kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.