"ÜNLÜLERLE RÖPORTAJ" PROJESİ SUNAY AKIN İLE BAŞLADI!

Doğa Koleji Türkçe bölümünün Türkçe dersi kapsamında gerçekleştirdiği “Ünlülerle Röportaj” projesi Sunay Akın'la başladı.

ETİKETLER : ünlülerle röportaj , başiskele kampüsü , sunay akın , ortaokul türkçe dersi , ortaokul türkçe projesi

Ünlüler, bu yıl da röportaj için ortaokul öğrencilerimizle buluşuyor. Doğa Koleji Başiskele Kampüsü öğrencileri şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdi. Doğa Koleji öğrencilerinin sevdiği ve takip ettiği bir ünlüye sorular yöneltebilmesi ve Türkçe dersinin temel kazanımlarından olan “konuşma” dil becerisini ileri düzeyde kullanması amacıyla yürütülen proje kapsamında öğrencilerimiz Sunay Akın'a sanat, yazarlık ve edebiyat konularında sorular yönelttiler. Öğrencilerimiz, hazırladıkları resfebe çalışmasını da sanatçıya takdim ettiler.

Büyük bir heyecanla gerçekleştirdiğimiz bu proje sayesinde öğrencilerimiz beğeniyle takip ettikleri ünlülerle iletişime geçerek hem bilgi sahibi oluyor hem de özgüvenlerini artırıyor.