26.11.2020 | Doğa Koleji

ONLINE KİTAP BULUŞMALARI, ÖĞRENCİLERE OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRIYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Okuduğunu Anlama Projesi (DOKAP) kapsamında online kitap buluşmaları gerçekleştiriyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Koordinatörü Dr. Çiğdem Mollaibrahimoğlu, “Öğrencilerimizin yaş gruplarına uygun kitapların yazarlarıyla gerçekleştirdiğimiz online kitap buluşmaları, okul dışında da yaşamı anlama, yaşama katılma ve yaşamda rol üstlenme becerilerine katkı sağlıyor.” dedi.

25.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNCE ÖĞRETMENLERİNE DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri kendilerini tam donanımlı şekilde hayata hazırlayan öğretmenlerine uzaktan eğitim sürecinde hazırladıkları organizasyon ve video çekimleri ile duygu dolu anlar yaşattı.

25.11.2020 | Doğa Koleji

UZAKTAN EĞİTİMİ DAHA VERİMLİ KILACAK 5 ÖNERİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Rehberlik ve Liseler Koordinatörü Sibel İzgiman, uzaktan eğitim sürecini etkin hale getirmek için önerilerini sıraladı.

24.11.2020 | Doğa Koleji

HER ÖĞRETMENE BİR FİDAN

OGEM-VAK iş birliğiyle “Bir Fidan, Bin Nefes” projesini başlatan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Öğretmenler Günü’nü öğretmenler adına fidan bağışında bulunarak kutladı.

20.11.2020 | Doğa Koleji

DOĞA İÇİN BİR ADIM DA SEN AT! SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA ZİRVESİ ‘20

Türkiye geneli Doğa kampüslerinden; ilkokul 2, 3 ve 4. sınıf, ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri olmak üzere yaklaşık 15.000 öğrencimiz ile gerçekleştirilecek olan “Sürdürülebilir Kalkınma Zirvesi” 26-27 Kasım'da Online Zirve Programı ile başlıyor.

20.11.2020 | Doğa Koleji

DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ KUTLU OLSUN!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji 3. sınıf öğrencileri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nün önemini işaret diliyle anlattı.

17.11.2020 | Doğa Koleji

GELECEĞİN LİDERLERİ, ONLINE t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİM KAMPINDA BULUŞTU

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA (Teenager MBA) eğitim programıyla öğrenciler, liderlik vasıflarını ve ekip çalışması ruhunu lise çağında kazanarak, iş hayatına hazır bireyler olarak yetişiyor. Türkiye genelindeki tüm kampüslerin 500 Liderlik Akademisi öğrencisi online gerçekleşen ve 2 gün süren “Eğitim Kampı”nda bir araya geldi.

14.11.2020 | Doğa Koleji

ONLINE DOGATECH KODLAMA EĞİTİMİ 23 KASIM'DA BAŞLIYOR!

Kodlamaya ilgi duyan ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen herkes Online DogaTech Kodlama Eğitimi'nde buluşuyor.

14.11.2020 | Doğa Koleji

TÜBİTAK BAŞKANI PROF. DR. HASAN MANDAL t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERİ KONUĞUMUZ OLDU!

12 Kasım Perşembe günü t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında canlı yayında konuğumuz olan TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sayın Hasan Mandal öğrencilerimize girişimcilikle ilgili onları yüreklendiren paylaşımlarda bulundu.

13.11.2020 | Doğa Koleji

EV YAPIMI FİZİK DENEYLERİ VİDEO YARIŞMASI 22 KASIM’DA!

Evimizde kullandığımız malzemelerle fizik kanunlarını test ediyoruz! Konunu belirle, deney föyünü yaz ve videonu hazırla!