30.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA’M EVİMDE İLE DÜNYA BİR TIK UZAĞIMIZDA!

Çalışkan arılarımız; Louvre Müzesi'nden Machu Picchu Antik Kenti’ne kadar dünyanın en ünlü müzelerine, en görkemli sanat eserlerine, online konserlere, eğitici oyunlara ve yaratıcılıklarını geliştirecek sayısız programa Doğa’m Evimde ile tek tıkla ulaşıyor, evde kaliteli ve keyifli zaman geçiriyor.

29.03.2020 | Doğa Koleji

KESİNTİSİZ UZAKTAN EĞİTİM REKORU DOĞA’NIN ÇALIŞKAN ARILARINDA

Çalışkan Arılarımız “Doğa’m Evimde” online eğitim platformunda kesintisiz eğitim rekoru kırdı. Doğa öğrencilerinin evden eğitimin ilk 5 günündeki online eğitim süresi 31 milyon 500 bin dakikayı buldu.

28.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN MART AYI LGS ÖRNEK SORU DEĞERLENDİRMESİ

Doğa Koleji bölüm başkanları, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Liseye Geçiş Sınavı’nın Mart ayı örnek sorularını değerlendirdi.

27.03.2020 | Doğa Koleji

İTÜ İŞ BİRLİĞİYLE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA “SİPER” OLUYORUZ!

Bu sağlık mücadelesinde biz de varız! Doğa Koleji, tüm Türkiye’nin sağlık çalışanları için tek yürek olduğu zorlu COVID-19 sürecinde İTÜ iş birliğiyle 3D siper maske üretimine destek oluyor.

26.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ HER KOŞULA HAZIR

Öğrencilerimiz Doğa’m Evimde ile dersleri ve fark yaratan eğitim içeriklerimizle buluşmaya devam edecek. Öğretmenin hep yanında okulun evinde!

24.03.2020 | Doğa Koleji

LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN “EVDEKALTÜRKİYE” ÇAĞRISI

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tehdidine karşı “EvdeKalTürkiye” mesajı ile farkındalık yarattı.

23.03.2020 | Doğa Koleji

“DOĞA’M EVİMDE” İLE EĞİTİME DEVAM ÇAĞRISI

Doğa Koleji, Covid-19 tehdidine karşı Türkiye genelindeki tüm kampüslerindeki velileri, öğrencileri, öğretmenleri ve personeliyle birlik oldu.

22.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA’DA ONLINE DERS BAŞLIYOR!

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerindeki “çalışkan arıları” için online ders zili çaldı.

19.03.2020 | Doğa Koleji

ÇALIŞKAN ARILARIMIZ İÇİN ONLINE KAYITTAYIZ

Velilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını ön planda tutarak kayıt yenileme sürecindeki tüm adımları online gerçekleştiriyoruz.

18.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDE ONLINE EĞİTİM HAZIR

Biz hazırız! Doğa’nın çalışkan arıları 23 Mart Pazartesi Doğa’m Evimde uzaktan eğitim platformuyla online derse başlıyor.