**YENİ*** *İTÜ ETA Vakfı Farkı ile Doğa’da yeni dönem! 2021-2022 eğitim-öğretim yılı kayıtlarımız başlamıştır. Bilgi ve kayıt için tıklayınız...
KAMPÜSLERİMİZ
30.04.2019 | Doğa Koleji
Türkiye’nin eğitim sektörüne yön veren Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Adıyaman Kampüsünü açıyor.
Zonguldak Ereğli Kampüsü öğrencimiz Şevval Bayrak, taekwondo dalında altın madalya kazandı.
29.04.2019 | Doğa Koleji
Doğa Koleji öğrencileri geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları açıklandı. Türkiye 3.lüğü Doğa Kolejinin!
Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Giresun Kampüsü’nü açıyor. Giresun’da eğitim vizyonunu yeniden yapılandıran Doğa Koleji Giresun Kampüsü, 8 yeni kampüsten biri olacak.
27.04.2019 | Doğa Koleji
Doğa Koleji öğrencileri TÜBİTAK Final Sergisi'nden ödüllerle döndü.
26.04.2019 | Doğa Koleji
Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü'nün düzenlediği, 9. ve 10. sınıflara yönelik Liselerarası Akıl Oyunları Yarışması'nın final etabı 9. sınıflar için 17 Nisan Çarşamba, 10.sınıflar için 24 Nisan Çarşamba Ataşehir 1 Kampüsümüzde gerçekleştirildi.
25.04.2019 | Doğa Koleji
Doğa eğitiminin en kısa tarifi “doğanın dilinin öğrenilmesi”dir. Sanat ve Ekoloji Festivali’nde veli ve öğrencilerimizle doğanın içerisinde bir gün geçirerek unutamayacakları bir anı yaşatacağız.
24.04.2019 | Doğa Koleji
Doğa Koleji Fen Bilimleri Bölümü tarafından Antalya’da düzenlenen Türkiye Geneli 4. Bilim Kampı Programı, 10-17 Nisan tarihleri arasında başarıyla gerçekleşti.
Doğa Koleji Genel Müdürlüğü üst düzey yöneticileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuklarını çocuklara devretti.
23.04.2019 | Doğa Koleji
Sevgi dolu kalpleriyle dünyaya barış ve mutluluk yayan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.