29.04.2020 | Doğa Koleji

SERVET GÜLSÜN ŞİRİN, ONLINE KARİYER GÜNLERİ'NDE LİSE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin, Doğa Kolejinde gelenekselleşen ve salgın döneminde tüm öğrencilerin erişimine açılan Online Kariyer Günleri'nin canlı yayın konuğu olarak lise öğrencilerimizle bir araya geldi.

27.04.2020 | Doğa Koleji

ONLINE VELİ SEMİNERLERİ 29-30 NİSAN'DA GERÇEKLEŞECEK 2 CANLI YAYINLA BAŞLIYOR!

Doğa Koleji Veli Seminerleri bu yıl canlı yayınlarla evlerimizde. 29 ve 30 Nisan'da gerçekleşecek yayınlarımızda Doğa Koleji Rehberlik Zümresi ve Doç. Dr. Coşkun Küçüktepe, farklı konu başlıklarında izleyicilere yol gösterecek ve velilerden gelen soruları yanıtlayacak.

26.04.2020 | Doğa Koleji

SERVET GÜLSÜN ŞİRİN'İN KONUK OLACAĞI ONLINE KARİYER GÜNLERİ CANLI YAYINI 28 NİSAN'DA!

İTÜ ETA Vakfı bünyesindeki Doğa Kolejinde gelenekselleşen ve salgın döneminde tüm öğrencilerin erişimine açılan Online Kariyer Günleri canlı yayınlarında ikinci konuğumuz Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin olacak. Canlı yayın 28 Nisan saat 17.00'de gerçekleşecek.

25.04.2020 | Doğa Koleji

SAĞLIK SEFERBERLİĞİNE DESTEK SÜRÜYOR

İTÜ ETA Vakfı bünyesinde yer alan Doğa Koleji, İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’in dijital üretim merkezi İTÜ Magnet FAB | TRİDİ iş birliği ile yeni tip koronavirüs salgınına karşı sağlık malzemeleri üretimini sürdürüyor.

24.04.2020 | Doğa Koleji

NİSAN AYI 2. LGS ÖRNEK SORU KİTAPÇIĞI YAYINLANDI, AKADEMİK KADROMUZ DEĞERLENDİRDİ

Milli Eğitim Bakanlığı 2020 LGS Nisan ayı için 2. örnek soru kitapçığını yayımlandı. Doğa Koleji eğitimcileri örnek soruları değerlendirdi.

ÖĞRENCİLERİMİZ 23 NİSAN’IN 100. YIL COŞKUSUNU ONLINE YAŞADI

Hiçbir şey engel değildir bayram coşkusunu yaşamaya... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 100. yılını okulda olmasak da evlerimizde büyük bir törenle kutluyoruz.

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERHAT ÖZEREN'DEN 23 NİSAN MESAJI

Yönetim Kurulu Başkanı’mız Serhat Özeren, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 100. yılını kutladı.

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA'DAN 23 NİSAN MESAJI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 100. yılını kutladı.

18.04.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA, KARİYER GÜNLERİNDE LİSELİ ÖĞRENCİLERİMİZİN SORULARINI YANITLADI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Online Kariyer Günleri canlı yayınında İTÜ ETA Vakfı kuruluşu olan Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinden lise öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

16.04.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ, KARİYER GÜNLERİNDE İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA İLE BULUŞUYOR

Geleceğini şimdiden planlayan Doğa’lılar, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ile Kariyer Günlerinde buluşuyor. Prof. Dr. Mehmet Karaca, canlı yayında çalışkan arılarımızın sorularını yanıtlayarak kariyer hedeflerine yön verecek.