24.12.2020 | Doğa Koleji

“YERLİ TEKNOLOJİ İLE GELİŞEN TÜRKİYE” İÇİN ONLINE ÖĞRENCİ ZİRVESİ

Türkiye’nin ilk Yerli Teknoloji Zirvesi, “Yerli Teknoloji ile Gelişen Türkiye” temasıyla online olarak gerçekleştirildi. Zirvede, yerli eğitim teknolojileri ürünlerinden bankacılık ve finans yazılımlarına, sağlık bilişiminden savunma teknolojilerine kadar birçok başlık konuşuldu.

22.12.2020 | Doğa Koleji

MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI'NDA BAŞARI GELENEĞİ SÜRÜYOR

Bu yıl 35.'si düzenlenen, dünyanın en köklü ve prestijli proje yarışmaları arasında gösterilen Brezilya / MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda, Doğa Koleji öğrencisi Gökçe Kavakyanı, “En Çok Değinilen Proje” ve “Uluslararası En Dikkat Çeken Proje” ödüllerini aldı.

17.12.2020 | Doğa Koleji

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ VELİ-ÖĞRENCİ SATRANÇ TURNUVASI BAŞLIYOR!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Veli-Öğrenci Satranç Turnuvası'nda 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz velileriyle beraber yarışacak.

16.12.2020 | Doğa Koleji

FİZİK OLİMPİYATLARI BAŞLIYOR!

Fizik Olimpiyatları ile öğrencilerimizin fizik bilimine karşı ilgilerini artırmayı, akademik alt yapılarını güçlendirmeyi ve onları bu alanda çalışmalar yapmaya özendirmeyi hedefliyoruz.

14.12.2020 | Doğa Koleji

YÜZMEDE TÜRKİYE REKORLARI DOĞA'NIN!

Doğa'nın genç yüzücüleri, Antalya ve Muğla'da düzenlenen yarışmalarda kendi kategorilerinde sayısız başarıya imza atarken yeni Türkiye rekorlarının da sahibi oldu.

12.12.2020 | Doğa Koleji

AKIL OYUNLARI İÇİN OKUL TAKIMLARI SEÇİLDİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü’nün 9. ve 10. sınıflara yönelik düzenlediği Liseler Arası Akıl Oyunları Yarışması‘nın ilk aşama sınavı, 9. sınıflar için 1 Aralık’ta, 10. sınıflar için 8 Aralık’ta tamamlanarak yarışmada kampüsleri temsil edecek takımlar belirlendi.

10.12.2020 | Doğa Koleji

EV YAPIMI FİZİK DENEYLERİ VİDEO YARIŞMASI'NDA KAZANANLAR BELLİ OLDU

22 Kasım’da ilki düzenlenen ‘Ev Yapımı Fizik Deneyleri Video Yarışması’nda öğrencilerimiz, evde kullandıkları malzemeler ile fizik kanunlarını test etti. Lise öğrencilerimizin katıldığı yarışmada toplam 76 ev yapımı fizik deneyleri videosu final etabına kaldı.

07.12.2020 | Doğa Koleji

5 PROJEYLE MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI FİNALİNDEYİZ!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencilerinin geliştirdiği 5 proje, dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan, 9-11 Aralık tarihleri arasında 35.’si düzenlenecek olan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları finalleri için davet aldı.

04.12.2020 | Doğa Koleji

DOMINO’S GENEL MÜDÜRÜ ASLAN SARANGA KONUĞUMUZ OLDU!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimizde Bostancı Doğa Koleji ev sahipliğinde Domino’s Türkiye, Rusya, Azerbaycan, Gürcistan Genel Müdürü Sayın Aslan Saranga’yı ağırladık.

02.12.2020 | Doğa Koleji

FLL CHALLENGE TURNUVASI'NDA "İLHAM VERİCİ TAKIM' ÖDÜLÜ DOĞA'NIN!

29 Kasım'da düzenlenen FIRST LEGO League Challenge Turnuvası'nda yarışan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Başakşehir Kampüsü takımı West Universe, İlham Verici Takım ödülünü aldı.