İLGİ ALANINI SÖYLE, YETENEĞİNİ KEŞFET ve GELİŞTİR!

Doğa Koleji Kış Okulları; kodlama ve robotikten müziğe, spordan görsel sanatlar eğitimine kadar çok yönlü ve güçlü bir müfredatla açılıyor. Öğrencilerimizin fiziksel, sosyal ve kültürel eğitimlerine katkıda bulunmak, onları ilgi alanlarına göre yönlendirerek yeteneklerini geliştirmek; onlara sporu, sanatı, gelişen teknolojiyi ve kültürü doğru aktarmak için yapılandırılan Doğa Koleji Kış Okulları 3 Ekim 2022’de başlıyor. Kış okulumuzda spor, müzik, ekoloji, drama, kodlama&robotik, satranç, görsel sanatlar ve İngilizce branşlarında açılacak kurs programları; Doğa Kolejinin alanında yetkin eğitim kadrosu tarafından veriliyor.

Yaş gruplarına göre programlanan Doğa Koleji Kış Okulu kurslarına +5, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz ile bu yaş aralığındaki kurum dışı tüm öğrenciler katılabilir. Kış Okulu branşları, kampüslerimizin sunduğu fiziksel imkânlara göre belirlenmiş olup başvuru ve detaylı bilgi için formu doldurmanız yeterli.

Branşlar hakkında detaylı bilgi için tıklayınız…

DOĞA KOLEJİ KIŞ OKULLARI BİLGİ ve ÖN KAYIT FORMU

Doğa Koleji Kış Okulları ile Yeteneğini Keşfet ve Geliştir!
Çocuğunuzu Doğasına Bırakın!

Kış okulumuz hakkında daha detaylı bilgi almak ister misiniz?