Doğa Koleji Kış Okulları

BİLGİ ve ÖN KAYIT FORMU

İLGİ ALANINI SÖYLE, YETENEĞİNİ KEŞFET ve GELİŞTİR!

Doğa'da Kış Okulları; kodlama ve robotikten müziğe, spordan görsel sanatlar eğitimine kadar çok yönlü ve güçlü bir programla açılıyor. Öğrencilerimizin fiziksel, sosyal ve kültürel eğitimlerine katkıda bulunmak, onları ilgi alanlarına göre yönlendirerek yeteneklerini geliştirmek; onlara sporu, sanatı, gelişen teknolojiyi ve kültürü doğru aktarmak için yapılandırılan Kış Okulları 30 Eylül 2023’te başlıyor. Kış Okulları'nda spor, müzik, yaratıcı drama ve tiyatro, kodlama ve robotik, satranç ve görsel sanatlar branşlarında açılacak kurs programları; Doğa Kolejinin alanında yetkin eğitim kadrosu tarafından veriliyor.

Yaş gruplarına göre programlanan Doğa'da Kış Okulları kurslarına 5+, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ve 9. sınıf öğrencilerimiz ile bu yaş aralığındaki kurum dışı tüm öğrenciler katılabilir. Kış Okulu branşları, kampüslerimizin sunduğu fiziksel imkânlara göre belirlenmiş olup başvuru ve detaylı bilgi için formu doldurmanız yeterli.

Branşlar hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Doğa'da Kış Okulları ile Yeteneğini Keşfet ve Geliştir!
Çocuğunuzu Doğasına Bırakın!

Kış okulumuz hakkında daha detaylı bilgi almak ister misiniz?