31.07.2019 | Doğa Koleji

ETİKETLER: basında doğa,

Doğa Kolejinin "Geleneksel Doğa Koleji Babalar ve Oğullar Basketbol Turnuvası" 4. sınıf öğrencilerinin babalarıyla katılımıyla gerçekleşti.

Doğa Koleji'nin gelenekselleşen '"Geleneksel Doğa Koleji Babalar ve Oğullar Basketbol Turnuvası" yoğun katılımla gerçekleşti. Öğrendikleri sportif becerileri babaları ile yaşamak isteyen 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı ''Geleneksel Doğa Koleji Babalar ve Oğullar Basketbol Turnuvası" baştan sona çekişmeli maçlara sahne oldu. İstanbul kampüslerinde başlayan elemeler sonrasında kampüslerde şampiyonluk kazanan babalar ve oğulları bölge finallerinde şampiyon olmak için kıyasıya mücadele etti. Beykoz kampüsünde yapılan final maçlarında heyecan doruk noktasına vardı. Finallerde sahaya çıkan kampüslerden Halkalı 1 ve Acarkent Kampüsü Şampiyonu olan babalar ve oğulları şampiyonluk maçına çıkarken, mücadeleyi Acarkent Kampüsü Şampiyonu baba ve oğul kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Dergimiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Muammer Kapucuoğlu'da oğlu Hamza Kutay ile finallere kalırken baba ve oğullarından oluşan toplam 500 takımın arasında turnuvayı 5,'likle bitirdiler. Büyük final sonunda şampiyon olan baba ve oğul büyük sevinç yaşarken, dereceye giren kampüslere ve baba-oğul takımlarına sertifikaları takdim edildi.