ÖĞRENCİLERİMİZ 41. İSTANBUL MARATONU’NDA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN KOŞTU!

Doğa Kolejinin 9. ve 10. sınıf öğrencileri; 3 Kasım’da gerçekleşen 41. İstanbul Maratonu’na “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile katıldı.

ETİKETLER : istanbul maratonu , doğa iyiliğe koşuyor , lösev , lösemili çocuklar , t-mba liderlik akademisi , sosyal sorumluluk , ali rıza lüle

3 Kasım’da gerçekleşen İstanbul Maratonu 41. kez kıtaları birleştirdi. Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, lösemili çocuklar için başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında, adımlarını iyilik için attı. Yoğun katılımla gerçekleşen  koşuya LÖSEV için katılan Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri; topladıkları bağışlarla, tedavisini tamamlamış 350 öğrencinin eğitim masrafına destek olacak.

Çocuklar Derslerinden Geri Kalmayacak!

Koşar Adım LÖSEV kampanyasından elde edilecek gelirle LÖSEV’in “Canım Kardeşim Ders Evleri’nde” eğitim alacak minik kahramanların eğitim giderleri karşılanacak. Lösemi tedavisi boyunca eğitimine ara vermek zorunda kalan öğrenciler, LÖSEV Canım Kardeşim Ders Evleri’nde eğitmenlerin destekleriyle, eksiklerini tamamlayarak okuldaki derslerinden geri kalmamış oluyor.

Öğrenciler Bağış İçin Destek Aradı

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Öğrencilerimiz, bu anlamlı projenin geniş kitlelere ulaşması için yakın çevreleriyle ve iş insanlarıyla iletişime geçerek LÖSEV’e bağışta bulunmaları için destek istedi ve oldukça olumlu dönüşler aldılar” dedi.

Genel Müdür Lüle, sözlerini “Öğrencilerimiz, kampanyaya bağışta bulunmak ve bir çocuğun eğitimine katkıda bulunmak için, adımlarını iyilik için attı. Hem lösemi hastası arkadaşlarını unutmadılar, hem de maratona katılmanın heyecanını yaşadılar. “Koşar Adım LÖSEV” projesiyle lösemili çocuklarımızın yanındayız” diyerek sürdürdü.