ALİ RIZA LÜLE, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİNDE VOLEYBOL TAKIMIMIZI KAMPÜSÜNDE ZİYARET EDEREK BAŞARILAR DİLEDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, 2 Haziran'daki 2018 Dünya Şampiyonası'na katılacak olan genç bayan voleybol takımımızla Acıbadem kampüsünde bir araya gelerek zorlu turnuvada başarılar diledi.

ETİKETLER : türkiye şampiyonası , okul sporları , lise sporları , başarı , acıbadem doğa , voleybol eğitimi , doğa koleji başarı , dünya liseler voleybol şampiyonası

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, 2-10 Haziran tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek olan 2018 Dünya Liseler Voleybol Şampiyonası'nda milli formayı giyerek ülkemizi temsil edecek genç voleybolcularımızı Acıbadem kampüsünde ziyaret ederek tebrik ve başarı dileklerini iletti.

"Sporla kazanılan disiplin ömür boyu sürmeli"

Doğa Koleji yöneticileri ve antrenörlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Lüle, akademik başarının kupalarla taçlandığına değinerek bu kategoride son 3 yıldır yenilmeyen ve Doğa'ya 3 Türkiye kupası getiren öğrencilerimizi tebrik etti. Ali Rıza Lüle, öğrencilerimizden kazandıkları spor disiplinini eğitim hayatları boyunca sürdürmelerini istedi ve filenin sultanlarını birer tabletle ödüllendirdi. Lüle, öğrencilerimizin Dünya Şampiyonası'nda yer almalarının kültürel ve sosyal anlamda çok önemli olduğunu vurgulayarak Dünya Kupası'nın bir kez daha ülkemize gelmesiyle sevinç ve gururun katlanacağını dile getirdi.

İstanbul şampiyonu olarak Antalya'da düzenlenen 2018 Türkiye Liseler Voleybol Şampiyonası'nda okulumuzu ve İstanbul'u temsil eden Acıbadem Kampüsü Genç Bayan Voleybol Takımı, Türkiye finali de başarıyla geçerek bir kez daha 2018 Dünya Şampiyonası'na gitme hakkını kazandılar. Başarılı sporcularımız ilk maçını 3 Haziran'da Lüksemburg temsilcisi ile oynayacak.

"Başarı bir alanda değil, pek çok alanda artarak devam etmeli"

Ali Rıza Lüle 2 yıldır namağlup Türkiye Şampiyonu olan Florya Kampüsü Genç Bayan (B) Basketbol Takımı'nı da ziyaret etti ve gelecek yıl A kategorisinde aynı başarıları göstereceğine olan inancını dile getirdi.  Doğa Koleji desteğinin süreceğine değinen Lüle, okul kültürünün önemine dikkat çekti ve başarının sadece bir alanda değil pek çok alanda artarak devam etmesi gerektiğini vurguladı.