DOĞA SATRANÇ SPORCULARINDAN BİRİNCİLİK SEVİNCİ!

2016 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Kartal Grubunda yarışan öğrencilerimiz başarılı maçlarıyla dereceye girdiler.

ETİKETLER : satranç eğitimi , ilkokulda satranç , okullarda satranç turnuvası , satranç müfredatı , satranç başarısı , istanbul il birinciliği

22-23 Ekim 2016 tarihlerinde düzenlenen İstanbul Küçükler İl Birinciliği Kartal Grubu Satranç Turnuvası'na, Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi ev sahipliği yaptı. 325 sporcunun mücadele ettiği turnuvada 6 tur sonunda dereceye giren öğrencilerimiz kapanış töreninde ödüllerini aldılar. İl Birinciliği Kartal Grubunda dereceye giren öğrencilerimiz 2016 İstanbul Küçükler İl Birinciliği finalinde yarışacaklar. Ayrıca turnuvayı tamamlayan satranç sporcusu öğrencilerimizin tümü 2017 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'na katılım hakkı elde etti.  Derece yapan satranç sporcularımızı kutlar finalde başarılar dileriz.

8 Yaş Genel  Birincisi; Sinan Sefik

10 Yaş Genel  Birincisi; Rüzgar Bulut Aksöz