t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI 4-5-6 MART’TA ANTALYA’DA BAŞLIYOR!

Yenilikçi eğitim modeli t-MBA çatısı altında gerçekleşen t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı 4-5-6 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , lise eğitimi , öğrenci meclisleri , mesleki gözlem , doğa koleji liseleri , kariyer planlama , lise çalıştay

4-6 Mart 2020 tarihleri arasında üçüncüsü gerçekleşecek t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı, öğrencilerimizin t-MBA derslerinde temelini edindikleri özgün işletme konularını takım çalışması ile değerlendirecekleri ve pekiştirecekleri bir çalışma ortamı sunuyor. t-MBA Çalıştayı’nda öğrencilerimiz tasarım odaklı düşünme teknikleriyle yeni bir ürün ortaya çıkararak en iyi ürün sunumu için hazırlanacaklar. Takım üyelerinin katılımıyla fikir zenginliği ve sinerjinin yaratıldığı çalıştayda, öğrencilerimiz ortak bir ürün üzerinde fikir yürüterek farklı bakış açıları edinme şansı yakalayacaklar. Öğrencilerimiz çalıştayın sonunda jüriden en iyi puanı almak için ikna tekniklerini kullanarak takımlarının ortak ürününü tanıtırlar.

t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı’nda öğrencilerimiz iş dünyasının alanında uzman üst düzey yönetici ve girişimcilerinden sunum teknikleri, ikna ve girişimcilik eğitimleri alacaklar. Çalıştayda sertifikalı eğitim verecek konuklarımız hepsiburada.com CMO (Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) ve Yazar Yüce Zerey, Tasarım Danışmanı ve Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tasarımcılarından Berkan Kaplan ve NextGen Ortağı ve CEO / Silikon Vadisi Programı Yapımcı ve Sunucusu Dinçer Karaca olacak.

Öğrenci projelerini değerlendirecek alanında uzman jüri ise Türikiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tasarımcılarından Berkan Kaplan, NextGen Ortağı ve CEO / Silikon Vadisi Programı Yapımcı ve Akdeniz Üniversitesi Yönetişim Bilişim Sistemleri Dr. Öğr. Üyesi Nuray Akar’dan oluşuyor. Çalıştayda derece alan ilk 3 takımın üyeleri t-MBA Zirvesi sahnesinde üst yöneticilerimizden ödüllerini alacaklar.

Eşsiz bir öğrenme ortamı sunan t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı’na katılacak tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz.