Doğa'da Erken Bahar - Doğa Koleji Erken Kayıt Kampanyası

Sınıf
Güvenlik kodunu giriniz: 45832

Doğa’da Erken Bahar!

Doğa Kolejinde erken bahar ile gelen kayıt avantajlarıyla öğrenciler hayallerinin okuluyla buluşuyor. Her öğrencinin hayali; kaliteli, dünya standartlarında, kendini geliştirebileceği, keşfedebileceği, eğlenirken öğrenebileceği, kısacası geleceği için en iyi okulda eğitim alabilmektir. Her veli ise çocuğunun geleceği için her zaman en iyisini ister. Doğa Koleji öğrencilerine anaokulundan liseye dünya standartlarında eğitim imkanı sunarken onları geleceğe hazırlamak için kendine özgü eğitim metotları geliştiriyor. Çocuklarımızı kazanmak ve onların başarısını daha da ileriye taşımak için Doğa Koleji erken kayıt avantajlarını kaçırmayın.

"Yabancı dil öğrenebilecek miyim?" korkusu olmayan öğrenciler yetiştiriyoruz

İngilizce eğitimi şüphesiz her okulun önem vermesi gereken konuların başında geliyor. Doğa Kolejinde İngilizce eğitimine erken yaşta başlanıyor. Doğa Koleji, 22 saat yabancı dil eğitiminin yanında, d-MUN konferansları düzenliyor, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı ile şekillendirilmiş bir akademik müfredatla eğitim imkanı sunuyor ve böylece öğrencilerinin dünyaya açılmasını sağlıyor. Öğrencilerine; "Yabancı dil öğrenebilecek miyim?" sorusundan ziyade kaç dil öğrenebileceğim sorusunu sorduruyor.

Hedef akademik başarı

Sınavlar, tüm eğitim sistemlerinin su götürmez bir gerçeğidir. Öğrenciyi ölçmenin farklı bir yolu bulunana kadar da böyle devam edeceğe benziyor. İsimler değişiyor, içerik değişiyor, soru sayıları değişiyor, ama sınavlar her zaman varlığını koruyor. Burada önemli olan okulların sınav başarılarıdır. Doğa Koleji akademik sınavlarda yüzde ellinin üzerinde başarı elde ederken, öğrencisini eğitimde bir üst basamağa yüksek başarı ile gönderirken, mezun ettikten sonra da yurt dışında çok önemli okullara geçişine aracı olabilmektedir.

Dijital dünyada dijital eğitim

Teknolojinin gelişmesi, dijital dönüşüm, yeni neslin dünyayı yeniden tanımlama ve uyum göstermesi konusunda en belirleyici etken. Doğa Koleji Kodlama ve Robotik dersleri ile eğitim verirken, öğrencilere hem algoritmik düşünme becerisi hem de problemler karşısında yaratıcı düşünerek onları çözebilme becerisi kazandırır. Fen ve teknoloji alanında eğitim veren Doğa Koleji öğrencilerine hayallerini üretebilme imkanı sağlar. Keşfedeceğin, geliştireceğin, üretebileceğin ve yeni beceriler kazanacağın bir dijital eğitim ortamı sunan Doğa’da erken kayıt avantajlarını kaçırmamalısınız.

Hayatın boyunca ‘Nasıl Öğreneceğini’ öğretiyor

Ne öğrendiğinizden ziyade nasıl öğrendiğiniz önemlidir. Bilgilerin kalıcı olması, uygulanan eğitim metotlarıyla alakalı bir konudur. 5 duyu ile öğrenme metodu Doğa Kolejinde önemli bir husustur. Yani duyarak, görerek kimi zaman eğlenerek, dokunarak, hissederek öğrenmekten söz ediyoruz. Doğa Koleji, ezberci bir sistemden uzaklaşarak, geliştirdiği eğitim metotları ile bilgilerinizi nasıl kalıcı hale getireceğinizi ve hayatınız boyunca neyi nasıl öğrenmeniz gerektiği konusunda öğrencilerini aydınlatıyor.

Eğlenirken öğreniyor ve yeteneklerinizi keşfediyorsunuz

Matematik, fen bilimleri, Türkçe gibi temel bilgiler edindiğiniz dersler tüm eğitim sistemlerinin, olmazsa olmazı. Bu dersleri öğrenmek her öğrenci için önemli bir gereklilik. Peki ya satrançta, basketbolda, yazarlıkta, yüzmede, müzikte, resimde ya da binicilikte çok iyiyseniz ve kendinizi bu dallarda geliştirmek istiyorsanız, bu ihtiyacınızı nasıl karşılayacaksınız? Okuldan kalan zaman sizin için yeterli olmayabilir. Ayrıca eğlenerek öğrenmek en güzel öğrenme şekli değil midir? Doğa Koleji, hem derslerinize en iyi şekilde devam edebileceğiniz hem de sanat, spor ve sosyal faaliyetler alanlarında varlık gösterip, kendinizi geliştirebileceğiniz olanakları aynı anda sunuyor.