ANKARA ÇAYYOLU KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim-öğretim hizmeti veren Ankara Çayyolu Kampüsü, öğrencilerin ilgi, ihtiyaç ve beklentilerine uygun modern eğitim tekniklerini kullanarak Bilim ufku geniş, katılımcı, özgüveni yüksek, kültürel ve teknolojik birikimin egemen olmasını sağlayacak yapıda, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Ankara Çayyolu Kampüsü toplam 14.125 m2 alanda 92 Dersliği ile toplamda 2100 öğrenci kapasitesine sahiptir.

Açık ve kapalı oyun alanları, kapalı spor kompleksi, kapalı yüzme havuzu, dijital kütüphane, fizik-kimya-biyoloji ve fen bilimleri laboratuvarları, müzik atölyeleri, görsel sanatlar ve resim atölyeleri, drama dersliği, satranç sınıfı, ekoloji sınıfı, ekoloji bahçesi, 500 kişilik konferans salonu ile 2012-2013 eğitim-öğretim yılından bu yana faaliyet göstermektedir.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Anaokulu     İlkokul      Ortaokul   Lise

KAMPÜS ETKİNLİKLERİ

HAZIRLIKLI OL, HAZIRLIKSIZ YAKALANMA

Çayyolu Doğa Koleji öğrencileri sivil savunma programı altında deprem tatbikatını gerçekleştirdi.

ALTINKÖY'DEN MERHABA

Çayyolu Doğa Koleji İlkokul öğrencilerimiz Altınköy'e düzenlenen gezi ile hem eğlendi hem öğrendi.

CAMBRIDGE EXAM CERTIFICATE CEREMONY

Çayyolu Doğa Koleji’nde Mayıs ayında gerçekleşen Cambridge sınavı sonuçlandı ve sertifikalar yapılan törenle öğrencilere verildi.

BİLİM, SANAT ŞENLİKLERİ

Çayyolu Doğa Koleji ilkokul öğrencilerimiz, bilim, sanat etkinliklerinde buluştu.

ANNELER GÜNÜNE ASSEMBLY 4 YAŞTAN

Anaokulu 4 yaş öğrencilerimiz Assembly etkinliği ile anneler gününü kutladı.

2. ve 3.SINIFLAR MECLİSTE

Çayyolu Doğa Koleji 2. ve 3.sınıf öğrencilerimiz, eski ve yeni meclis binalarına düzenlenen geziye katıldı.

BUGÜN 23 NİSAN, NEŞE DOLUYOR İNSAN

Çayyolu Doğa Koleji öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını sevinç ve coşku içinde kutladı.

SAHNEDE MASAL DİYARI

Çayyolu Doğa Koleji 2.sınıf öğrencilerimiz Event Day etkinliği kapsamında sahnedeydi.

İLKOKULA ELVEDA, ORTAOKULA MERHABA

Çayyolu Doğa Koleji 4.sınıf öğrencilerimiz, ortaokula geçiş törenini gerçekleştirdi.

GÖZLERİNLE DUY BENİ HER ÇOCUK MUCİT DOĞAR

Bilim Kahramanları Derneği işbirliği ile düzenlenen FLL Junior etkinliği, Çayyolu Doğa Koleji ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

GÖZLERİNLE DUY BENİ

Çayyolu Doğa Koleji İşaret Dili Kulübü öğrencilerimiz Sincan Balaban İlkokuluna ziyaret düzenledi.

SU HAYATTIR..

Çayyolu Doğa Koleji İlkokul ve Anaokulu öğrencilerimiz su günü etkinliğine katıldı.

EĞLENCELİ SATRANÇ TAKIMIM

Çayyolu Doğa Koleji 1, 2 ve 3.sınıf öğrencilerimiz, atık materyallerden satranç takımı tasarladı.

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ

Çayyolu Doğa Koleji 3. sınıf öğrencilerimiz, 12 Mart İstiklal Marşının kabulü programı kapsamında yarışma düzenledi.

5.SINIFI TANIYORUM

Çayyolu Doğa Koleji 4.sınıf öğrencileri ortaokulu tanıma, öğretmenleriyle tanışma etkinliklerine katıldı.

HAYAL ETME ZAMANI

Uluslararası Çocuk ve Gençlik Festivali "Hayal Etme Zamanı" konsepti ile yarışma düzenledi.

KİTAP FUARINDAYIZ.

Çayyolu Doğa Koleji Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü öğrencileri Kitap Fuarı gezisi düzenledi.

DRAMA ATÖLYESİ

Çayyolu Doğa Koleji 3.sınıf öğrencileri Doğan Egmont Yayınevi aracılığı ile drama atölyesini gerçekleştirdi.

DEPREM TATBİKATI

Çayyolu Doğa Koleji, deprem tatbikatı ile olası durumlarda uygulayacağı senaryoyu canlandırdı.

KORAY AVCI ÇAKMAN OKULUMUZDA

Çocuk kitaplarının sevilen yazarı, öğrencilerimizin de severek okudukları Flamingo Günlüğü kitabı ile Koray Avcı Çakman bugün 3.sınıflarımızla buluştu.

YAŞAM İÇİN TASARRUF EDİN

Çayyolu Doğa Koleji minik enerji avcıları, Enerji Tasarrufu Haftası'nda şiirlerle, şarkılarla günün anlam ve önemini seslendirdi.