DENİZLİ KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

Denizli Kampüsü, Denizli'nin başarılı eğitim kurumlarından olan Denizlispor Özel Denizli Koleji'nin 2010-2011 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda Doğa Okulları Ailesi'ne katılmasıyla; anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademeleriyle eğitime başladı. Tüm sınıflarında akıllı tahta sistemleri bulunan Denizli Kampüsü, 6,688 m2'lik kapalı alana sahip... Kampüsümüz kısa zamanda; sosyal tesisleri, açık-kapalı spor ve aktivite sahaları, binicilik tesisi, ekoloji bahçesi, açık-kapalı derslikleri ile Denizli`deki en güçlü eğitim kurumu haline geldi.

Denizli Kampüsü, kademelere ve öğrencilerin beklentilerine göre kişiselleştirilmiş eğitim sistemleri temelinde; öğrencilerine her türlü fiziksel altyapıyı ve teknolojiyi sunan, öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak gelişimini destekleyen bir eğitim imkanı sunuyor. Denizli Kampüsü Okul koroları ile müziğin ve sanatın profesyonel eğitimini alan öğrenciler aynı zamanda Pamukkale Üniversitesi ile ortak yapılan projeler ile akademik konularda ufuklarını genişletiyorlar. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim veren Denizli Kampüsü modern eğitim tekniklerini kullanarak bilim ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam kültürel ve teknolojik birikimin egemen olmasını sağlayacak ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Anaokulu   İlkokul   Ortaokul   Lise

İngilizce   İngilizce   İngilizce   İngilizce
    Almanca   Almanca   Almanca
    (4.Sınıf)

KAMPÜS ETKİNLİKLERİ

BİLİM ŞENLİĞİ

Denizli Doğa Okulu bahçesinde 5,6,7,8. Sınıflarımızla Bilim Şenliğimizi keyifli bir şekilde gerçekleştirdik.

ÜYELER

Mucit Atölyesi dersinde 6A-B öğrencilerimizle Mucit Atölyesi sınıfında ‘Üyeler’ tasarlandı.

TEKERLEK VE AKS

Mucit Atölyesi dersinde 6A-B öğrencilerimizle Mucit Atölyesi sınıfında ‘Tekerlek ve Aks’ arasındaki ilişki modellendi.

KAHVALTI BULUŞMASI

Denizli Doğa Koleji ilkokul kademesi velileri ile kaynaşmaya, öğrencileri okul dışında da buluşturmaya devam ediyor.

BAŞARI VE DAVRANIŞ KUTLAMALARI

Denizli Doğa Koleji İlkokul kademesinde her hafta davranışları ile örnek olan öğrencilerinin mutluluğunu paylaşıyor.

VİDA

Mucit Atölyesi dersinde 6A-B öğrencilerimizle Mucit Atölyesi sınıfında ‘Vida’ konusuyla ilgili modeller tasarlandı.

SERİ VE PARELEL BAĞLI DEVRE

Mucit Atölyesi dersinde 7.sınıf öğrencilerimiz Elektrik konusunu Basit Bir Elektrik devresi modelleyerek kalıcı hale getirdiler.

ANTALYA BİLİM KAMPI

Fen Bilgisi dersi içeriği 5,6,7. Sınıf öğrencilerimiz ile Antalya’ya gezimizi gerçekleştirdik.

ELEKTRİK DEVRESİ

Fen Bilgisi dersinde 5.sınıf öğrencilerimiz Elektrik konusunu Basit Bir Elektrik devresi modelleyerek kalıcı hale getirdiler.

KAMA

Mucit Atölyesi dersinde 6A-B öğrencilerimizle Mucit Atölyesi sınıfında ‘Kama’ tasarlandı.

TERARYUM SERGİSİ

Fen Bilgisi dersinde 5.sınıf öğrencilerimiz Biyoçeşitlilik konusunu kendi kendi yaptıkları teraryumlarla kalıcı hale getirdiler.

EŞEYSİZ ÜREME OYUNU

Fen Bilgisi dersinde 7-A öğrencilerimiz Eşeysiz Üreme Oyununu oynadık.

EĞİK DÜZLEM

Mucit Atölyesi dersinde 6A-B öğrencilerimizle Mucit Atölyesi sınıfında ‘Eğik Düzlem Modeli’ tasarlandı.

YANARDAĞ OLUŞUMU

Fen Bilgisi dersinde 5/A-B Sınıfı öğrencilerimiz Yanardağ Oluşumu ile ilgili deney yaptık.

MİKROSKOP YAPIMI

Mucit Atölyesi dersinde 7 A öğrencilerimizle Mucit Atölyesi sınıfında ‘Mikroskoplarımızı tasarladık.

MANDALLI MEKANİZMALAR

Mucit Atölyesi dersinde 6 A-B öğrencilerimizle Mucit Atölyesi sınıfında ‘Mandallı Mekanizmalar’ konusuyla ilgili modeller tasarlandı.

KAM MİLİ

Mucit Atölyesi dersinde 6A-B öğrencilerimizle Mucit Atölyesi sınıfında ‘Kam Mili’ tasarlandı.

DİŞLİ ÇARKLAR

Mucit Atölyesi dersinde 6A-B öğrencilerimizle Mucit Atölyesi sınıfında ‘Dişli Çarklar’ konusuyla ilgili modeller tasarlandı.

DEPREM TATBİKATI

Fen Bilgisi dersinde 5-A,5-B sınıfı öğrencileri ile birlikte sınıflarında doğal afetler konusundan deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

ÇİÇEK MAKETİMİZİ YAPTIK

Fen Bilgisi dersinde 7-A öğrencilerimiz Çiçekli Bitkilerin yapısını ve organlarını gözlemleyerek öğrendiler.

MERKEZİ SİNİR SİSTEMİ

Fen Bilgisi dersinde 6.Sınıf öğrencilerimiz laboratuarda Merkezi sinir sistemini maketlerle somutlaştırdılar.