BATIŞEHİR KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

Batışehir Kampüsü özgün ve ayrıcalıklı eğitimiyle anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitim imkanı sunuyor. Batışehir Kampüsü'nde toplam 55 derslik, 1260 öğrenci kapasitesine sahip olup kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, fen, müzik,sanat laboratuvarları, akıllı tahta ve son teknolojiyle donatılmış sınıflar, yaşayarak öğreten yabancı dil derslikleri ve 3500 m2 bahçe alanı bulunuyor.

Yabancı Dil Ağırlıklı Eğitim

Doğa Okulları yabancı dil ağırlıklı kampüslerinde uyguladığı benzersiz İngilizce programıyla, öğrencilere yalnızca dil bilgisel yetiler değil, iletişimsel beceriler de kazandırıyor. Uygulanan etkin yabancı dil eğitim, iletişim ve sosyal yeterlilik çerçevesinde şekillenirken yabancı dili iletişim odaklı platformlarda tecrübe eden öğrenciler, İngilizce olarak kendilerini akıcı ve anlaşılır bir şekilde ifade edebiliyor.

Doğa Okulları öğrencilerine, uluslararası standartlarda, İngilizce bilgilerini ve günlük dil kullanım becerilerini pekiştirmeyi hedefleyen konsept ders saatleri sunuluyor. English for Life - Yaşam için İngilizce, English for Socializing - Sosyalleşme için İngilizce, Everyday English Conversation - Günlük İngilizce Sohbetleri ve Steps to be a Global Citizen - Dünya Vatandaşı Olma Adımları kavramlarından oluşan programla öğrencilerimiz aynı zamanda yabancı dil bilgilerini kullanarak sosyal hayatlarında karşılaşabilecekleri durumlarla baş edebilmek, kendilerini ve ihtiyaçlarını rahatça ifade edebilmek, farklı ortamlara kolaylıkla uyum sağlayabilmek gibi dil öğrenim süreçlerini de deneyimliyorlar. Sınıf içinde interaktif ortamlarda yapılan dersler ve alıştırmalar, evdeyse sürekliliği sağlayan egzersizler, teknolojinin bütün olanakları kullanılarak öğrencilerin dili konuşma ve kullanma becerilerini artırıyor. Uygulanan kur sistemiyle her öğrencinin İngilizce seviyesi belirleniyor. Böylece her öğrenci seviyesine uygun sınıfta İngilizce eğitim alıyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Anaokulu   İlkokul   Ortaokul

İngilizce   İngilizce   İngilizce
    Almanca   Almanca
    (4.Sınıf)

KAMPÜS ETKİNLİKLERİ

Matematik Her Yerde

Matematik her yerde

14 MART Pİ GÜNÜ

AĞAÇ YAŞ HALKALARI

SATRANÇ TAKIMIMI YAPIYORUM

MANTAR YETİŞTİRİYORUZ

MISIRLAR PAT PAT

HER YERDE OKUYORUZ

Türkçe dersinde her hafta bir saat sınıf dışında okuma saati düzenliyoruz. Okumayı zevkli hale getiriyoruz.

Draw your own monster.

istanbul üniversitesi uzay bilimleri ve astronomi gezisi

Satranç Öğreniyorum Etkinliği

+5 Yaş Hazırlık Sınıfı Satranç Öğreniyorum Etkinliği

BİYODİZEL DENEYİ

ENERJİ AVCILARI İŞ BAŞINDA

KOSTÜMFEST

ŞİİR DİNLETİSİ

Ortaokul öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin destekleri ile şiir dinletimizi gerçekleştirdik.

3.SINIFLAR İNGİLİZCE DERSİ 'VIP RED CARPET EVENT'

1.SINIFLAR YUMURTAM ÇATLAMASIN PROJESİ

Sorumluluk erken çocukluk yıllarından başlayarak çocuğun yaşına, cinsiyetine ve gelişim düzeyine uygun görevler vermekle gelişir.

KUPALARIMIZ SAHİPLERİNE ULAŞTI

Her ay düzenli olarak vermiş olduğumuz ‘En Kibar Yemek Yiyen Sınıf’ ve ‘En Temiz Sınıf’ kupalarımız bu ay da sahiplerine ulaştı.

FEEL THE BEAT

2.Sınıf öğrencilerimiz ''Feel the beat'' adlı İngilizce bir gösteri hazırladılar.

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI VELİ ATÖLYESİ

İLETİŞİM BECERİLERİ GRUP ÇALIŞMASI