BEYOĞLU KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

Beyoğlu Kampüsü anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise gruplarında eğitim imkanı sunuyor. Öğrencilerin ilgi, ihtiyaç ve beklentilerine göre yapılanan kampüs modern eğitim tekniklerini kullanarak bilim ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam kültürel ve teknolojik birikimin egemen olmasını sağlayacak, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.

Yabancı Dil Ağırlıklı Eğitim

Doğa Okulları yabancı dil ağırlıklı kampüslerinde uyguladığı benzersiz İngilizce programıyla, öğrencilere yalnızca dil bilgisel yetiler değil, iletişimsel beceriler de kazandırıyor. Uygulanan etkin yabancı dil eğitim, iletişim ve sosyal yeterlilik çerçevesinde şekillenirken yabancı dili iletişim odaklı platformlarda tecrübe eden öğrenciler, İngilizce olarak kendilerini akıcı ve anlaşılır bir şekilde ifade edebiliyor.

Doğa Okulları öğrencilerine, uluslararası standartlarda, İngilizce bilgilerini ve günlük dil kullanım becerilerini pekiştirmeyi hedefleyen konsept ders saatleri sunuluyor. English for Life - Yaşam için İngilizce, English for Socializing - Sosyalleşme için İngilizce, Everyday English Conversation - Günlük İngilizce Sohbetleri ve Steps to be a Global Citizen - Dünya Vatandaşı Olma Adımları kavramlarından oluşan programla öğrencilerimiz aynı zamanda yabancı dil bilgilerini kullanarak sosyal hayatlarında karşılaşabilecekleri durumlarla baş edebilmek, kendilerini ve ihtiyaçlarını rahatça ifade edebilmek, farklı ortamlara kolaylıkla uyum sağlayabilmek gibi dil öğrenim süreçlerini de deneyimliyorlar. Sınıf içinde interaktif ortamlarda yapılan dersler ve alıştırmalar, evdeyse sürekliliği sağlayan egzersizler, teknolojinin bütün olanakları kullanılarak öğrencilerin dili konuşma ve kullanma becerilerini artırıyor. Uygulanan kur sistemiyle her öğrencinin İngilizce seviyesi belirleniyor. Böylece her öğrenci seviyesine uygun sınıfta İngilizce eğitim alıyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Anaokulu   İlkokul   Ortaokul  Lise

İngilizce   İngilizce   İngilizce İngilizce
    Almanca
(4.Sınıf)
  Almanca Almanca

KAMPÜS ETKİNLİKLERİ

BEYOĞLU DOĞA ANAOKULU LİMONATA ŞENLİĞİNİ YAPTI.

Beyoğlu Doğa Anaokulu Limonata Şenliğini eğlenerek gerçekleştirdi.

BEYOĞLU DOĞA İLKOKULU 23 NİSAN'I KUTLADI.

Beyoğlu Doğa İlkokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşku ile kutladı.

BEYOĞLU DOĞA İLKOKULU 2.SINIF ÖĞRENCİLERİ SLİME DENEYİNİ YAPTI.

Beyoğlu Doğa İlkokulu 2.Sınıf Öğrencileri Slime Deneyini eğlenerek gerçekleştirdi.

BEYOĞLU DOĞA İLKOKULU SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ ÇALIŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Beyoğlu Doğa İlkokulu Sürdürebilir Kalkınma Hedefleri çalışmasını iş birliği içerisinde gerçekleştirdi.

BEYOĞLU DOĞA İLKOKULU HALİÇ İLKOKULU'NU AĞIRLADI.

Beyoğlu Doğa İlkokulu kardeş okulu olan Haliç İlkokulu'nu okullarında büyük bir heyecan ile ağırladı.

BEYOĞLU DOĞA İLKOKULU DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI.

Beyoğlu Doğa İlkokulu, Dünya Tiyatrolar Gününü sınıf içi etkinliklerle kutladı.

BEYOĞLU DOĞA İLKOKULU 2.SINIF ÖĞRENCİLERİ KOKU-2 DENEYİNİ YAPTI.

Beyoğlu Doğa İlkokulu 2.sınıf öğrencileri Koku-2 Deneyini eğlenerek yaptı.

BEYOĞLU DOĞA İLKOKULU 2.SINIFLAR DARÜLACEZE'Yİ ZİYARET ETTİ.

Beyoğlu Doğa İlkokulu 2.Sınıf Öğrencileri Darülaceze Ziyaretini keyif alarak gerçekleştirdiler.

BEYOĞLU DOĞA ANAOKULU NESİLLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Beyoğlu Doğa Anaokulu Nesiller Günü Etkinliğini çok eğlenerek gerçekleştirdiler.

BEYOĞLU DOĞA İLKOKULU 4.SINIFLAR KARIŞIMLARI AYRIŞTIRMA DENEYİNİ YAPTI.

Beyoğlu Doğa İlkokulu 4.Sınıf öğrencileri Karışımları Ayrıştırma Deneyini eğlenerek gerçekleştirdiler.

Beyoğlu Doğa İlkokulu 3-B Sınıfı Öğrencileri Yapay Mıknatıs Deneyi'ni Yaptı.

Beyoğlu Doğa İlkokulu 3-B sınıfı öğrencileri Deney Atölyesi dersinde Yapay Mıknatıs deneyini yaptı. Bakır teli çiviye sardıktan sonra telin uç kısımlarını pile bantladık ve daha sonra yapay mıknatısımızın hangi cisimleri çektiğini gözlemledik.

BEYOĞLU DOĞA İLKOKULU 3-B SINIFI ÖĞRENCİLERİ MATEMATİK DERSİNDE SAATLER KONUSUNU ÖĞRENDİ.

Beyoğlu Doğa İlkokulu 3-B sınıfı öğrencileri Matematik dersinde "Zamanı Ölçme Kavramları"nı öğrendi. Saatler konusunda "tam saatler, yarım saatler ve çeyrek saatler" anlatıldıktan sonra bahçeye çıktık. 12 öğrenciye sayıların yazılı olduğu kağıtlar verildi ve çember şeklinde oturduktan sonra öğrenciler 2 şerli gruplar şeklinde tam, yarım ve çeyrek saatleri gösterdi.

BEYOĞLU DOĞA İLKOKULU LÖSEV YARDIM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ.

Beyoğlu Doğa İlkokulu LÖSEV yardım projesini büyük bir heyecan ile gerçekleştirdi.

BEYOĞLU DOĞA ANAOKULU GAMZE TUNCEL DEMİR SÖYLEŞİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Beyoğlu Doğa Anaokulu Gamze TUNCEL DEMİR ile güzel bir söyleşi gerçekleştirdi.

BEYOĞLU DOĞA ANAOKULU 100.GÜN PARTİSİNİ YAPTI.

Beyoğlu Doğa Anaokulu 100.günlerini güzel bir parti ile kutladı.

BEYOĞLU DOĞA İLKOKULU 2.SINIFLAR KARABİBERLER KAÇIYOR DENEYİNİ YAPTI.

Beyoğlu Doğa İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri Karabiberler Kaçıyor deneyini eğlenerek yaptılar.

BEYOĞLU DOĞA İLKOKULU 2.SINIFLAR KALEYDESKOP DENEYİNİ YAPTI.

Beyoğlu Doğa İlkokulu 2.Sınıf Öğrencileri Kaleydeskop Deneyini Gerçekleştirdi.

BEYOĞLU DOĞA İLKOKULU 1.SINIFLAR TATİL ANILARI SERGİSİ

Beyoğlu Doğa İlkokulu 1.Sınıf öğrencilerini tatil anılarını içeren sergiyi büyük bir sevinç ile açtılar.

BEYOĞLU DOĞA İLKOKULU 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ GÜNEŞİ BİLE TAMİR EDEN KİTABININ YAZARI BEHİÇ AK İLE SÖYLEŞİ YAPTI.

Beyooğlu Doğa İlkokulu 3.sınıf öğrencileri "Güneşi Bile Tamir Eden Adam" isimli hikaye ktabının yazarı Behiç Ak ile söyleşi yaptı. Yazara, okudukları kitap hakkında sorular soran öğrenciler söyleşinin sonunda kitaplarını imzalattı.

BEYOĞLU DOĞA İLKOKULU 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ ALMANCA DERSİNDE KOSTÜMFEST ETKİNLİĞİNİ YAPTI.

Beyoğlu doğa İlkokulu 4. sınıf öğrencileri almanca dersi etkinliği olan "Kostümfest" programını coşkuyla gerçekleştirdi.

BEYOĞLU DOĞA İLKOKULU 2.SINIFLAR ISLANMAYAN KUMAŞ DENEYİNİ YAPTI.

Beyoğlu Doğa İlkokulu 2.Sınıflar Islanmayan Kumaş deneyini yaparak eğlenerek öğrendiler.