KEMERBURGAZ BİLİM KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

Kemerburgaz Kampüsü 2010 – 2011 eğitim-öğretim yılında anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitime başladı. 2016-2017 eğitim yılında lise kademesinde de eğitim verecek olan Kemerburgaz Bilim Kampüsü, ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle yeni bir çığır açan Doğa Okulları'nın tüm ayrıcalıkları Kemerburgaz'a taşıyor.

Okulumuz; 3471 metrekarelik alanıyla geleceğin liderlerini yetiştirirken öğrencilerine pek çok sosyal imkan sunuyor. Kemerburgaz Bilim Kampüsü eğitim bazlı yapılanması, tecrübeli ve kaliteli eğitimcileri ile Türkiye’de ancak Doğa Okulları'nda rastlayabileceğiniz, dünyadaki kaliteli okullar ile rekabet edebilecek, zengin eğitim materyalleri ve teknolojik eğitim ortamını öğrencilerine sunuyor.

Kendini Türkiye çapında en başarılı okul olarak tescilleyen Doğa Koleji, öğretmen, öğrenci ve veli arasındaki ilişkiyi sağlam temeller üzerine kurarak, her yaştan ve her seviyeden öğrencinin gerek akademik gerekse sosyal ve kültürel anlamda en iyi şekilde yetişmesini sağlamaktadır. Öğrencilerini özgüvenleri yüksek, tüketen toplum içerisinde üretmeyi bilen, araştıran, sorgulayan ve çözüm getirebilen bireyler olarak yetişmesi için çalışan Kemerburgaz Bilim Kampüsü anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitim veriyor. Kemerburgaz Kampüsü'nde 1. sınıftan itibaren İngilizce, 3.sınıftan itibaren ise 2. yabancı dil olarak Almanca zorunlu olarak veriliyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Anaokulu   İlkokul   Ortaokul

İngilizce   İngilizce
    Almanca   Almanca
    (4.Sınıf)

KAMPÜS ETKİNLİKLERİ

29 CUMHURİYET BAYRAMI

Kemerburgaz Doğa Anaokulu tarafından planlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenimizi öğrencilerimizle gerçekleştirdik.

10 KASIM MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ

Kemerburgaz Doğa Anaokulu bölümü tarafından hazırlanan 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü anma törenini kapsamında öğrencilerimiz şiirler söyleyip sanat ekinlikleri hazırladılar.

BERLİN YAZ OKULU

Almanca dilini geliştiriyorlar.

TREASURE HUNTERS

Gizli hazineyi buldular.

TREASURE HUNT

Heyecanla aradılar.

TIME MACHINE DAY

Fun Friday etkinliklerine davam ediyoruz.

TEACHER OF THE WEEK

Bu hafta, arkadaşları onları izlediler.

Basit Elektrik Devresi

5.ve 6. Sınıf Öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde Basit Elektrik Devresini öğrendikten sonra yaratıcılıklarıyla birleştirip bu harika sergiyi oluşturdular.

CANLILARI TANIYALIM

5. ve 6. Sınıf öğrencilerimizle canlıları daha yakından tanımak için florya akvaryumdayız.

20-27 Mayıs 2016

16-20 Mayıs 2016

JUNIOR FUN QUIZ – 4TH GRADERS

4.C Sınıfı birinci oldu.