NEVŞEHİR KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

Türkiye’nin eğitim sektörüne yön veren Doğa Koleji, sunduğu yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle öğrencilerine, çalışanlarına ve topluma değer katmaya devam ediyor. Yeni dönemde tüm Türkiye'deki büyümesini sürdüren Doğa Koleji, Nevşehir Kampüsünde 2018-2019 eğitim döneminde öğrencileriyle buluştu. Nevşehir'de eğitimin yüzünü değiştirecek ve eğtim kalitesini artıracak olan kampüsümüz toplam 20.000 m2 kapalı alana sahip. Nevşehir'in en büyük eğitim binası olmaya aday olan kampüs anaokulu, ilkokul, ortaokul ,lise ve fen lisesinden oluşan 60 derslikli 1200 öğrenci kapasitelidir. Konferans salonu, spor salonu, yüzme havuzu, ekoloji alanları, dil ve fen laboratuvarları. 3D sınıfı kampüsün sunduğu ayrıcalıklardan bazılarıdır.

HIZLI İLETİŞİM FORMU

KAMPÜS ETKİNLİKLERİ