SAKARYA KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

Sakarya Kampüsü, Özel Sakarya Eğitim Kurumları'nın Doğa Okulları'na katılmasıyla, 2009-2010 eğitim yılında Sakarya’ya "merhaba" dedi. 30 dönüm arazi üzerinde 10.200 m² kapalı alana sahip olan Sakarya Doğa tamamen doğayla iç içe bir ortamda, öğrencilerine yeteneklerini keşfetme olanağı sağlıyor. Binicilik tesislerinden hayvanat bahçesine, kapalı tenis kortundan açık ve kapalı spor salonuna kadar tamamen doğanın içinde bir eğitim kurumdan fazlasını sunuyor. Anaokulundan liseye kadar tüm kademelerde eğitim fırsatı sunan Sakarya Kampüsü, modern araç-gereçlerle donattığı laboratuvar ve sınıflarında gerekli alt yapıyı öğrencilerine sağlıyor.

Sakarya Serdivan Doğa Anaokulu Eğitime Başladı!

Doğa Kolejinin ayrıcalıklı eğitimini yansıtan anaokulu kampüsünde; sağlıklı çocuklar atölyesi, düşler atölyesi, yazılım ve kodlama dersliği, robotik dersliği, yabancı dil dersliği, açık kütüphane, oyun merkezleri, satranç merkezi, aktivite alanları yer alıyor. 2017 – 2018 döneminde eğitime başlayan Doğa Koleji Serdivan Anaokulu; 3, 4 ve 5+ yaş grubu öğrencilere eğitim imkanı sunuyor. 1000m2 kapalı, 700m2 açık alana sahip olan anaokulu kampüsü 15 derslik, 1 çok amaçlı spor salonu, 80 kişilik yemekhane, 4 konsept derslik, tırmanma duvarı, ekoloji alanı, oyun parkı, kum havuzu barndırmaktadır.

Serdivan Anaokulu: Bağlar Cad. 535. Sok 13, 54055 Serdivan / Sakarya
Tel: +90 (264) 221 11 11

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Anaokulu İlkokul Ortaokul Lise

Almanca (4. Sınıf )

Almanca

Almanca

KAMPÜS ETKİNLİKLERİ

EIERJAGT

Öğrenciler bütün yıl öğrendikleri kelimeleri eğlenceli bir şekilde tekrar ettiler.

ALMANCA EUROVISION

Öğrencilerimiz Almanca olarak ülkeleri ve sanatçıları tanıttılar.

ALMANCA İFADELER

Öğrenciler duygu ve düşüncelerini Almanca olarak eşleştirdiler.

Electrical Words

RESMİ KURUMLAR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI EŞLEŞTİRME ETKİNLİĞİ

Sakarya Doğa Koleji 5. sınıf öğrencileriyle birlikte hazırladığımız görseller sayesinde Resmi Kurumlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızı eşleştirerek konumuzun pekişmesini sağladık.

SAYI BULMACASI

Öğrencilerle yaptığımız 'Sayı Bulmacası' teneffüs etkinliğimizle eğlenceli zaman geçirdik.

ÇOKGENLERDE EŞLEŞTİRME

Matematik Bölümü tarafından planlanan Çokgenlerde Eşleştirme adlı teneffüs etkinliğimizi öğrencilerimiz ile birlikte gerçekleştirdik.

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZDİR, YAŞASIN 23 NİSAN!

Çocuklarımız geleceğimizdir diyerek Ortaokul müdürümüz Sayın Büşra Sarıoğlu makam koltuğunu öğrencimiz Yağmur Ece'ye devretti.

CAMİ'NİN BÖLÜMLERİNİ TANIYALIM

Sakarya Doğa Ortaokulu öğrencileriyle birlikte ibadethanemiz olan caminin kısımlarını öğrendik.

SAKARYA DOĞA KOLEJİ İZMİR KÜLTÜR GEZİSİ

Sakarya Doğa Koleji ortaokul öğrencileri olarak ülkemizin incisi güzel İzmir'i ziyaret ettik.

ŞANSA KAÇ GELİRSE

Öğrencilerimiz attıkları zarda gelen sayı kadar Türkçe'de karıştırılan kelimelerin doğrularını bulmaya çalıştılar.

OKUMA BAYRAMI

ÖZEL SAKARYA DOĞA İLKOKULU Özel Sakarya Doğa İlkokulu 1-A ve 1-B sınıfı öğrencileri okumayı öğrenmenin ve başarılarının haklı gururunu düzenledikleri okuma bayramı ile kutladılar.

KÜTÜPHANE HAFTASI

'' Yaratıcı Yazarlık Kulübü '' Öğrencilerimiz sevdikleri kitapların tasarımlarını yaparak arkadaşlarına sergilediler.

ÇOCUĞUMLA BEN

Değerli Eğitim Uzmanı Servet Gülsün Şirin ile ‘’Çocuğumla Ben’’ adlı eğitim programında bir araya geldik.

2019 d'MUN ortaokul

NESİLLERLE EL ELE YAŞLILAR HAFTASI

Yaşlılar haftası kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda "Nesiller El Ele" diyerek büyüklerimizi ziyaret edip onları unutmadığımızı gösterdik.

FICTIONAL FAMILY TV SHOW

6. sınıf TREASURE HUNT

treasure hunt etkinliğini gerçekleştirdik

Disease Research

SAKARYA DOĞA KOLEJİ'NDE 21 MART EKİNOKS GÜNÜ VE BAHAR BAYRAMI KUTLAMALARI

Her yıl geleneksel olarak okulumuzda kutladığımız baharın müjdecisi olan ve gece-gündüz eşitliğinin yaşandığı bugünü büyük bir coşku ve heyecanla kutladık.

Adventure Tower