TEKİRDAĞ KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

Doğa Okulları, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda özgün ve ayrıcalıklı eğitimini Tekirdağ'la buluşturdu... Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise gruplarında eğitim veren olan Tekirdağ Kampüsü modern eğitim tekniklerini kullanarak araştıran, sorgulayan özgüveni sağlam, aydın, yaratıcı düşünebilen, yaparak yaşayarak öğrenen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor. Tekirdağ Kampüsü, toplam 35.000 metrekare etkinlik alanı içerisinde binicilik tesisi, çadır kamp alanı, ekoloji evi, hobi bahçeleri, kümbet çadırı (içerisinde ekmek fırını ve şömineler bulunan etkinlik alanı), tenis kortu, 2 adet basket sahası, 1 adet futbol sahası, açık derslikler, hayvanat bahçesi ve yapay göletten oluşmaktadır.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Anaokulu      İlkokul   Ortaokul   Lise

İngilizce   İngilizce   İngilizce   İngilizce
    Almanca (4.Sınıf)   Almanca   Almanca

KAMPÜS ETKİNLİKLERİ

Busy Bunnıes sınıfı " Suşi " yapıyor.

Tıny Turtles sınıfı mimarlık gezisinde

Tekirdağ Doğa anaokulu 4+ Tıny Turtles sınıfı öğrencileri Mesleğim Geleceğim Projesi kapsamında mimarlık mesleğiyle ilgili bilgi edindi.

Tekirdağ Doğa Anaokulu 4 + Funny Fish sınıfı inşaat gezinde

Salata yapımı

BRAVE BEARS ÖĞRENCİLERİ LİMONATA YAPTI :)

TEKİRDAĞ DOĞA OKULLARI 3+ BRAVE BEARS ÖĞRENCİLERİ LİMONATA YAPTILAR.

100. GÜN PARTİSİ

TEKİRDAĞ DOĞA ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ 100. GÜN PARTİSİNİ KUTLADILAR.

RAD DAY

TEKİRDAĞ DOĞA OKULU ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ RAD DAY GÜNÜNDE ELMA ŞEKERİ YAPIMIYLA TATLI BİR GÜN GEÇİRDİLER.

PİCTURE HUNTER

CLEVER CATERPİLLARS 5+ GRUBU PİCTURE HUNTER ETKİNLİĞİ İLE ONLAR İÇİN SAKLANAN İNGİLİZCE KELİMELERİ HEYECANLA ARADILAR.

BİLİM ŞENLİĞİ

TEKİRDAĞ DOĞA OKULU 3 + GRUBU BİLİM ŞENLİĞİNDE

FUNNY FİSH VE TINY TURTLES SINIFLARI VETERİNERDE

Tekirdağ Doğa Kampüsü 4+ Funny Fish Sınıfı Ve Tıny Turtles Sınıfları Veterinere Gitti. Öğrencilerimiz Veteriner Hekimle Sohbetin Ardından Orada Bulunan Sevimli Hayvanlarla Tanıştılar.

CUMHURİYET BAYRAMI

Tekirdağ Doğa Okulları Çocuk Üniversitesi Öğrencileri Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladılar. Aydınlık Yarınlarımızın Güvencesi Olarak Gördüğümüz Küçük Hanım Ve Küçük Beylerle Gurur Duyuyoruz .

ANAOKULUNDA SEÇİM VAR

Tekirdağ Doğa Okulları Çocuk Üniversitesi Öğrencileri Seçim Yapıyor . Öğrencilerimizle Demokrasi , Seçme Ve Seçilme Hakkıyla İlgili Söyleşinin Ardından . Öğrencilerimiz Sınıfa " Balık " Ya Da " Çiçek Almak İçin Oylarını Kullandılar. Veee Kazanan Balık Oldu Küçük Misafirimizin Gelmesini Sabırsızlıkla Bekliyoruz

TURŞU YAPIMI

Tekirdağ Doğa Kampüsü Anaokulu Öğrencileri Sonbahar Mevsimin Gelmesiyle Turşu Yapmak İçin Kümbet Çadırında İşbaşına Geçti

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ EKOLOJİ DERSİNDE

Tekirdağ Doğa Kampüsü Anaokulu Öğrencileri Ekoloji Dersinde Havuç Ve Marul Ektiler. Öğrencilerimiz Anaokulu Bölümü Bahçesine Havuç Ve Marul Tohumlarını Hazırladıkları Tohum Yuvalarına Yerleştirdiler. Öğrencilerimiz Ekoloji Dersinde Yapılan Çalışma İle Bitkinin Bakımını Üstlendiler. Anaokulu Öğrencilerimiz Meyve Bahçesi Bölümünde Yetişen Meyve Ve Sebzeleri Toladılar.

BRAVE BEARS ÖĞRENCİLERİ KENDİNİ TANITIYOR

Tekirdağ Doğa Kampüs 3+ Brave Bears Öğrencileri Kendini Tanıtıyor. Brave Bears Öğrencileri Aileleri Rehberliğinde Hazırladıkları " Ben Kimim ?" Kutularını Arkadaşlarına Sunarak Kendileri Hakkında Paylaşımda Bulundular.

TINY TURTLES SINIFI MANDAL TAKMACA OYUNU OYNUYOR

4+ Tiny Turtles Sınıfı Öğrencileri Mandal Takmaca Oyunu Oynayarak Eğlenceli Bir Zaman Geçirdiler. Öğrencilerimiz Bu Çalışma İle Yardımlaşmanın Önemini , Sayı - Renk Gibi Çeşitli Kavramları Oyunla Öğrendiler.

2-C SINIFI HASAT ŞENLİĞİNDE TOPLADIKLARI ÜRÜNLERLE TURŞU KURUYOR

Hasat şenliğinde toplanılan ürünlerle, turşu kurmak için gerekli malzemeler tanıtılarak, bahçede turşu kuruldu.

TURŞU KURUYORUZ

Topladığımız sebzeleri turşu kurarak değerlendirdik.

2-C'NİN LOKOMOTİFLERİ SINIF KURALLARINI OLUŞTURUYOR

İstasyon tekniği ile sınıf kurallarının neler olması gerektiğini, 4 erli gruplar şeklinde, masaları dolaşarak yazdık.

HASAT ZAMANI

Geçen yıl okul bahçemize sebzelerimizi diktik. Yaz tatili bitip döndüğümüzde gördüğümüze inanamadık.