DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

29.03.2019 | Doğa Koleji

VOLEYBOLDA ŞAMPİYONLUK GELENEĞİ BU YIL DA SÜRÜYOR!

Doğa Koleji Genç Kız Voleybol Takımı voleyboldaki başarıyı bu yıl da sürdürüyor. Tokat'ta düzenlenen Türkiye finalinde öğrencilerimiz kupayı bir kez daha müzemize getirdi.

21.03.2019 | Doğa Koleji

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN TÜBİTAK BÖLGE SERGİSİNE 36 PROJE DAVETİ

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması bölge sergisine Doğa Kolejinden 36 proje davet aldı.

12.03.2019 | Doğa Koleji

SENKRONİZE BUZ PATENİNDE BAŞARI GELENEĞİ SÜRÜYOR

Kocaeli Yahyakaptan Kampüsü buz pateni takımımız Ankara'da 1.lik sevinci yaşadı.

12.03.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ SELİN AKBULUT BUZ PATENİNDE AVRUPA YOLCUSU!

Buz pateninde Türkiye Şampiyonu olan öğrencimiz Avrupa yolcusu...

04.03.2019 | Doğa Koleji

BASKETBOLDA ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ BİR KERE DAHA DÜNYA KUPASI YOLUNDA

Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonasında 4 takımla finallere kalan Doğa Koleji, ulaşılması güç bir başarıyla hem genç kız hem erkek kategorisinde bir kere daha Türkiye Kupası'nı kazanan taraf oldu. Takımlarımız bu yıl her iki kategoride Dünya Şampiyonasında yer alarak ülkemizi temsil edecek.