20.04.2018 | Doğa Koleji

23 NİSAN HAFTASINDA ŞANLIURFA'DAN İSTANBUL'A "KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ" KURULDU

Doğa Koleji Rehberlik Bölümü'nün organize ettiği "Kardeşlik Köprüsü" projesi kapsamında Şanlıurfa'daki 19 köy okulu öğrencisi 24 Nisan'a kadar öğrencilerimize misafir olacak ve birbirinden renkli etkinliklerle dolu dolu bir bayram haftası yaşayacaklar.

FLL Jr. HEYECANI DİYARBAKIR ve İZMİR'DE YAŞANDI

İlkini Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü’müzde gerçekleştirdiğimiz FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarı, Diyarbakır ve İzmir Bornova kampüslerimiz ile devam etti.

19.04.2018 | Doğa Koleji

URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA FİZİK ALANINDA ALTIN ve GÜMÜŞ MADALYA DOĞA'NIN

Doğa Koleji öğrencileri, uluslararası proje ve bilim yarışmalarındaki başarı geleneğini sürdürüyor. URFODU'da altın ve gümüş madalya öğrencilerimizin!

ÇANAKKALE KAMPÜSÜMÜZDE AVUSTRALYALI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLIYORUZ

Avustralya'dan Çanakkale'ye gelen öğrencilere, Doğa Koleji Çanakkale Kampüsü ev sahipliği yapıyor. Öğrenciler, burada Doğa Koleji öğrencileri ile birlikte tarihi alanları gezerek duygusal anlar yaşadılar.

AYDIN KAMPÜSÜNDE SATRANÇ FIRTINASI

Doğa Koleji Aydın Kampüsü Satranç Turnuvası, 14-15 Nisan tarihlerinde öğrencilerimizin ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

JOHN HOPKINS’E GİDEN YOLDA AİLENİN GÖZLEMİ İLK SIRADA

Doğa Koleji Yalova Kampüsü’nde okuyan ailesinin erken yaşta yeteneklerini keşfettiği Ilgaz Altınören, John Hopkins Üniversitesi'nin eğitim programına kabul edildi.

18.04.2018 | Doğa Koleji

2018 DOĞA KOLEJİ AKIL OYUNLARI FİNALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI…

Bu yıl ikincisi düzenlenen Akıl Oyunları Yarışmasının finali, 25 Nisan -2 Mayıs tarihlerinde Ataşehir kampüsümüzde ve 87 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilecek.

18.04.2018 | Doğa Koleji

BORNOVA KAMPÜSÜ SPORA DOYMUYOR!

Voleybol Bayanlar 1. Lig takımlarından Karşıyaka Spor Kulübü oyuncuları ve Genel Menajeri 17 Nisan 2018 tarihinde Doğa Koleji İzmir Bornova Kampüsü’ndeki öğrenciler ile bir araya geldi.

16.04.2018 | Doğa Koleji

DOĞAYI SEVİYORUZ, KUMSALLARIMIZI TEMİZLİYORUZ

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü ortaokul öğrenci meclisleri yarattıkları projelerle Bursa’da ilkleri yaşatmaya devam ediyor.

14.04.2018 | Doğa Koleji

KARADENİZ’DE DOĞA KOLEJİ RÜZGARI

Doğa Koleji 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Karadeniz Ereğli’de öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.