18.03.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ÇANAKKALE'DE

Doğa Koleji tarih bölümü, Çanakkale'ye düzenledikleri gezi programı ile 18 Mart gününün anlam ve önemini yerinde yaşayarak şehitlerimizi andı.

15.03.2019 | Doğa Koleji

t-MBA SEMİNERLERİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİLERİ İLE DEVAM EDİYOR

Doğa Kolejine özgü t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz iş dünyasının başarılı isimleri ile farklı işletme fonksiyonlarını tanımak üzere t-MBA Seminerlerinde bir araya geliyor.

12.03.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ SELİN AKBULUT BUZ PATENİNDE AVRUPA YOLCUSU!

Buz pateninde Türkiye Şampiyonu olan öğrencimiz Avrupa yolcusu...

12.03.2019 | Doğa Koleji

SENKRONİZE BUZ PATENİNDE BAŞARI GELENEĞİ SÜRÜYOR

Kocaeli Yahyakaptan Kampüsü buz pateni takımımız Ankara'da 1.lik sevinci yaşadı.

14.03.2019 | Doğa Koleji

30. ÖMER SEYFETTİN HİKAYE YARIŞMASI'NDA BAŞARI

Öğrencimiz İlayda Sönmez serbest konulu 30. Ömer Seyfettin Hikaye Yarışması'nda Türkiye 2.liği kazandı.

14.03.2019 | Doğa Koleji

ACARKENT ÖĞRENCİ MECLİSİ “BİLİM VE TEKNOLOJİDE KADININ YERİ” KONULU PANEL GERÇEKLEŞTİRDİ!

Acarkent Kampüsü Öğrenci Meclisi her sene gerçekleştirdiği “Teknoloji Zirvesi”nde bu sene Dünya Kadınlar Günü kapsamında seçtiği anlamlı konu ile birbirinden değerli konukları ağırladı.

08.03.2019 | Doğa Koleji

DÜNYAYI İYİ YETİŞMİŞ KADINLAR YÖNETECEK! 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

İlham veren eserleri, sevgileri, bakış açıları ve başarılarıyla dünyaya güzellik katan kadınları alkışlıyoruz. Yeni nesilleri onların başarı hikayeleriyle yetiştiriyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

08.03.2019 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSİ’NİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NE ÖZEL HAZIRLADIĞI “GAZETEDOĞA” OKUYUCULARI İLE BULUŞTU!

Acıbadem Kampüsü Öğrenci Meclisi, bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar günü için hazırladıkları gazete ile yine farkındalık yarattı.

09.03.2019 | Doğa Koleji

LİSE ÖĞRENCİ MECLİSLERİMİZ KADINLAR GÜNÜ'NÜ ANLAMLI ORGANİZASYONLARLA KUTLADI

İnsan hakları temelinde kadınların ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılan bu önemli günde, Lise Öğrenci Meclislerimizin önderliğinde tüm öğrencilerimiz gerçekleştirdikleri organizasyonlar ile Türkiye’de kadınların geleceği için ilham verdi.

11.03.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ KONYA BEYŞEHİR KAMPÜSÜ AÇILIYOR

Doğa Koleji, öğrenci odaklı ve proje modelli eğitim anlayışı, güçlü akademik kadrosu ve sosyal aktiviteleriyle Konya’daki 2. kampüsünü Beyşehir’de açıyor.