07.11.2019 | Doğa Koleji

ROBOTEX INTERNATIONAL'DA DOĞA KOLEJİ FARKI

Doğa Koleji Hatay Kampüsü öğrencileri, Robotex International Robot Yarışması'nın Türkiye ayağında ilk 3’te yer alarak büyük başarı elde etti. 800 yarışmacı ve 200 takımla yarışarak finallere katılmaya hak kazanan robotik takımı TechRo Nature; Çin, Estonya ve Finlandiya’da Türkiye’yi temsil ederek başarısını taçlandıracak.

24.10.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN LGS ÖRNEK SORU DEĞERLENDİRMESİ

Doğa Koleji bölüm başkanları 7 Haziran 2020'de gerçekleşecek olan LGS için yayınlanan ilk örnek kitapçığı değerlendirdi.

23.10.2019 | Doğa Koleji

ULUSLARARASI BİLİM KAMPI 2019 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Uluslararası gençlik bilim etkinliği 2019 Bilim Kampı, 7 yıldır Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Türkiye, İtalya ve Romanya'dan 13-17 yaşları arasındaki gençlere ev sahipliği yapıyor. Bilim kampına Doğa Koleji öğrencileri de katılacak.

14.10.2019 | Doğa Koleji

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER’E ZİYARET

İzmir Bornova Bilim Kamnpüsü ortaokul Meclis Başkanımız ve öğrencilerimizle birlikte, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret ettik.

04.10.2019 | Doğa Koleji

BİLİMSEL PROJELERİ İLE GÖZ DOLDURAN ÖĞRENCİLERİMİZ BU YIL DA MOSTRATEC GELENEĞİNİ BOZMADI

Doğa Koleji öğrencileri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil etmek üzere bir kez daha Brezilya yolcusu...

14.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN ANKARA’YA 8. KAMPÜS

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Ankara Bağlıca Kampüsü’nü eğitim sektörüne kazandırarak, Doğa modelli eğitim anlayışını başkentli öğrencilerle buluşturdu.

09.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA “MERHABA” DEDİ

Yaz tatili bitti, milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için sınıflarda ders zili çaldı. Doğa Koleji Kampüsleri’nde okulun ilk günü coşkulu geçti.

04.09.2019 | Doğa Koleji

MOV-UP PROJESİ İLE ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİNİ ULUSLARARASI PLATFORMA TAŞIYORUZ

Doğa Koleji “Erken Çocukluk Döneminde Yaşam İçin Sürdürülebilir Motivasyon ve Değerler Modeli Oluşturma” (MOV-UP) projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında 18-19 Ekim 2019 tarihlerinde “Erken Çocukluk Eğitiminde Politikalar, Uygulamalar ve Yeterlilikler Konferansı” düzenlenecek.

03.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YKS’DE İLK 10’DA!

Doğa Koleji öğrencileri, 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre, üniversite sınavlarındaki akademik başarısını bir kez daha kanıtladı.

22.08.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 556 ÖZGÜN YAYINIYLA YENİ DÖNEME HAZIR!

Her eğitim-öğretim yılı sonunda müfredata uygun şekilde güncellenerek yenilenen Doğa Yayınları’nın teslimat süreci hızla devam ediyor.