OSMANİYE’DE DOĞA RÜZGÂRI ESİYOR

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’nin önderliğinde Osmaniye Doğa Kolejinde gerçekleşen basın toplantısına, Osmaniye Kurucusu Serhat Körlü ile Doğa Koleji üst düzey yöneticileri ve Osmaniye kampüs müdürleri katıldı.

ETİKETLER : doğa koleji özel okul bursluluk , eğitim bursu , doğa koleji burs , doğa koleji bursluluk sınavı , bursluluk sınavı başvuru , doğa koleji bursluluk sınavı ne zaman

Doğa Koleji, Anadolu’da bulunan tüm okullarında başarılarıyla adından söz ettiriyor. Doğa Koleji, dünya standartlarında eğitim sunmaya, gelişime ve geliştirmeye katkı sağlamaya, “yeni nesil eğitim” felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri bugünden yetiştiriyor.

Osmaniye basın toplantısında önemli mesajlar veren Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, eğitim kalitesi, akademik başarıları ve geliştirdiği yenilikçi eğitim modelleri ile Türkiye’deki eğitim sektörüne yön verdiklerini belirtti. Lüle,  yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle öğrencilerine, çalışanlarına ve topluma değer kattıklarını vurguladı. Lüle, Doğa Kolejinin büyümesinin  sırrını  akademik başarı, yabancı dil eğitimi, 3S ( sanat, spor, sosyal faaliyet), burs imkanları, akademik ve yönetim kadrosunun profesyonelliği olarak açıkladı. Toplantıda 13 Ocak’ta yapılacak bursluluk sınavının altını çizen Lüle, “Bu sınavlarla her öğrenciye ulaşabilme imkanı buluyoruz” diye ekledi.

“Amacımız Dünya Vatandaşı Yetiştirmek”

Lüle, İngilizce eğitimin önemine dikkat çekerek, “Üretim malzemelerine sahip olmanın ilk koşulu İngilizce dilinden geçer. Dünyaya entegre olmak için İngilizceyi öğrencilerimize çok iyi öğretmemiz şart” dedi. Yabancı dil ders saatlerinin diğer eğitim kurumlarına göre  oldukça fazla olduğunu belirten Lüle, kitapların kurum içerisinde hazırlandığını ve her yıl güncellendiğini belirtti. Yabancı dili çok iyi bir eğitim müfredatı ile öğrettiklerini ve bu şekilde dünya ile entegre gençler yetiştirdiklerini vurgulayan Ali Rıza Lüle, eğitimde yeniliği yakalamayı başardıklarını dile getirdi.

“Burs Herkesin Hakkı”

Lüle, Doğa Kolejinin başarıyı ve başarıları görmezden gelmeyerek bursluluk sınavları düzenlediğini söyleyerek,  %100'e varan burs imkanları tanıdıklarını dile getirdi. “Burs her öğrencinin hakkıdır” diyen Lüle, bursluluk sınavının 13 Ocak’ta yapılacağını söyledi. Lüle, bursluluk sınavına 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılabileceğini, başvurunun 12 Ocak’ta sonlanacağını ve öğrencilerin web sayfasından başvuru yapmaları gerektiğini belirtti.