Haber ve Etkinlikler

10. DOĞA KOLEJİ HALK OYUNLARI ve DANS YARIŞMASI'NIN GÖRKEMLİ FİNALİ LÜTFİ KIRDAR'DA GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji kampüsleri arasında düzenlenen geleneksel Halk Oyunları ve Dans Yarışması'nın 10.su, 3 Mayıs Cuma gecesi Lütfi Kırdar'da gerçekleşen büyük finalle görsel bir şölene dönüştü.

ETİKETLER : doğa koleji halk oyunları ve dans yarışması , ali rıza lüle , modern dans yarışması , lütfi kırdar , halk oyunu eğitimi

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi ve Sergi Sarayı'nda 10.su gerçekleşen Doğa Koleji Halk Oyunları ve Dans Yarışması finali bir yarışmadan öte görsel bir şölene dönüştü. 3 Mayıs'ta gerçekleşen büyük finalde Türkiye'nin dört bir yanından Doğa öğrencileri Lütfi Kırdar'da sahneye çıkmanın heyecanını yaşadı. Özgün koreografileri, etkileyici sahne, kostüm ve makyaj tasarımları ile öğrencilerimiz izleyenleri adeta büyüledi.

10. yaşını kutladığımız Halk Oyunları ve Dans Yarışması'nda bu yıl Macaristan'dan gelen “Debreceni Nepi Együttes Pulykakakas” adlı kültür grubunu misafir ettik. Kültür aktarımını anlatmak üzere Ahmet Turan Demirbağ eşliğinde sahne alan misafir ekip, izleyicilerin beğenisini kazandı. Haftalarca süren bölge finallerinin ardından Türkiye finaline kalan 14 Doğa Koleji kampüsü,birbirinden renkli halk oyunları ve dans gösterileriyle izleyicileri büyüledi. Zor geçen değerlendirme sürecinin ardından yarışma jürisi dereceye giren kampüslerin ödüllerini Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle verdi. Lüle, tüm öğrenci ve öğretmenleri tek tek kutladı ve teşekkür etti. Muhteşem finalde yerini alan; Meriç Sümen Kanan, Oktay Keresteci, Hasbettin Altınok, Kazım Karadağ, Cumhur Evgin, Ahmet Turan Demirbağ da onur plaketi aldı.



10. Doğa Koleji Halk Oyunları ve Dans Yarışması Dereceleri

Halk Oyunları Kategorisi Dereceleri
1. Kütahya Kampüsü
2. Çamlıca Kampüsü
3. Kocaeli Yahyakaptan Kampüsü

Modern Dans Kategorisi Dereceleri
1. Ataşehir 2 Kampüsü
2. Antalya Konyaaltı Kampüsü
3. Hatay Kampüsü


Halk Oyunları Geleneksellik Ödülü: Kartal Kampüsü

Halk Oyunları Sahneleme Ödülü: Ordu Bilim Kampüsü Kampüsü

Halk Oyunları Sunum Ödülü: Balıkesir Kampüsü

Halk Oyunları Jüri Özel Ödülü : Bursa Özlüce Kampüsü


Dans Kostüm Ödülü: İzmir Bornova Kampüsü

Dans Sunum ve Anlatım Ödülü: İzmir Mavişehir 2 Kampüsü

Dans Performans Ödülü: Florya Kampüsü Kampüsü

Dans Jüri Özel Ödülü: Kemerburgaz Kampüsü



DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL