3. DOĞA KARİYER GÜNLERİ'NİN İSTANBUL AYAĞI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

13-14 Aralık tarihlerinde Kurtköy kampüsümüzde Anadolu yakası öğrencilerine düzenlenen 3. Doğa Kariyer Günleri Avrupa yakası öğrencilerimizle 20-21 Aralık tarihlerinde Avcılar Kampüsünde buluştu.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , kariyer günleri , üniversite tanıtımları , doğa koleji kariyer günleri , doğa anadolu lisesi rehberlik , lise rehberlik , lisede kariyer

11 ve 12. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen 3. Doğa Kariyer Günleri başarıyla sona erdi. Doğa Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nün t-MBA ve öğrenci meclisleri ile gerçekleştirdiği etkinlikte toplam 14 üniversite, 33 akademisyen ve 6 velimiz katılım gösterdi. Doğa Kariyer Günleri'nde etkinlikte 33 akademik program öğrencilerimize tanıtıldı.  Tıp, diş hekimliği, bilgisayar/yazılım mühendisliği, mekatronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği, inşaat mühendisliği, mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımı, moleküler biyoloji ve genetik, beslenme ve diyetetik, pilotaj, hukuk, işletme, ekonomi, uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi, uluslararası lojistik, psikoloji, reklamcılık, gastronomi kariyer odaları öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Öğrencilerimizin kariyer planlamalarında başarı ve mutluluğun formülünü bulmalarında etkili olan bu organizasyonda destek olan herkese, tüm üniversite ve akademisyenlere çok teşekkür ederiz.