6.DOĞA'YA YAZ TÜRKİYE GENELİ ÖYKÜ YARIŞMASI'NIN ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

6.DOĞA YA YAZ TÜRKİYE GENELİ ÖYKÜ YARIŞMASI NIN ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

29.05.2019 | Doğa Koleji

6.DOĞA'YA YAZ TÜRKİYE GENELİ ÖYKÜ YARIŞMASI'NIN ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

6. Doğa'ya Yaz Öykü Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler ödüllerini Türkiye ‘nin “Çok Değerli Kalemleri"nin elinden aldı.

Doğa Koleji tarafından her yıl Türkiye genelinde düzenlenen özel okullar ve devlet okullarının 4,5,6,7 ve 8.sınıf öğrencilerinin katıldığı,öğrencilerin yazma becerilerini geliştirmeyi hedefleyen öykü yarışması 6. Doğa ‘ya Yaz’ın ödül töreni, 24 Mayıs 2019 Cuma günü Ataşehir 2 kampüsümüzde gerçekleşti.

Doğa’ya Yaz Türkiye Geneli Öykü Yarışması’nın altıncısında bu yılın yarışma konusunu “Teknolojinin Hayatımızdaki Önemi” olarak belirledik. Ülkemizdeki 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerini bilinçlendirmek, onlara toplumsal farkındalık kazandırmak, teknolojinin olumsuz yönlerini bertaraf edip olumlu yönlerini kavratmak üzere yarışmacılardan bu konuyla öykü yazmalarını istedik. Yarışmaya Türkiye genelinde 2000 öğrenci www.dogayayaz.com adresi üzerinden yarışmaya katıldı ve öyküleri jüri tarafından değerlendirildi. 24 Mayıs'ta gerçekleşen ödül töreninin açılış konuşması Doğa Koleji Türkçe Bölüm Başkanı/Eğitimci/Yazar Hurihan Yıldırım Kurtaran tarafından yapıldı.

Yarışmaya gönderilen iki bin öykü arasından öyküleri dereceye giren öğrencilere ödüllerini ve sertifikalarını yarışmanın jüri üyeleri Eğitimci/Yazar Gülten Dayıoğlu, Eğitimci/Yazar Feyza Hepçilingirler, Eğitimci/Yazar Mehmet Atilla, Doğa Koleji Türkçe Bölüm Başkanı/Eğitimci/Yazar Hurihan Yıldırım Kurtaran ve Doğa Koleji Akademik Direktörü Dr. Sanem Bülbül Hüner verdi.

Kazanan öğrencileri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.