DEPREM BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Doğa Koleji Ataşehir-1 Kampüsü’nde, deprem bilincinin artırılması, depreme hazırlıklı olunması ve depremin etkilerinin en az seviyede yaşanması için “Deprem Bilinçlendirme Eğitimi” gerçekleştirildi.

ETİKETLER : deprem bilinçlendirme , okullarda deprem , ataşehir doğa , deprem bilinçlendirme eğitimi

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde deprem konusunda farkındalık yaratabilmek amacıyla, İnsan Kaynakları Eğitim Birimimiz tarafından Özden OSGB iş birliği ile “Deprem Bilinçlendirme Eğitimi” düzenlendi. Ataşehir-1 Kampüsümüzde gerçekleşen ve Jeofizik Mühendisi Uzman Eğitmen Özlem Kurtuluş tarafından verilen eğitimde, deprem sırasında ve sonrasındaki güvenliğimiz için oldukça önemli bilgiler paylaşıldı.

Okullarda Deprem Hazırlığı Önemli

Eğitimde; deprem ile ilgili temel kavramlar, okullarda detaylı hazırlık aşamaları, deprem öncesinde, sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler ve okullarla ilgili yapılan önemli araştırma sonuçlarına dikkat çekildi. Ayrıca deprem anında doğru davranışlarda bulunmanın önemiyle ilgili uyarılar aktarıldı.