12-13 OCAK 2019 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI'NDA REKOR KATILIM

12-13 OCAK 2019 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI SONA ERDİ

11.01.2019 | Doğa Koleji

12-13 OCAK 2019 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI'NDA REKOR KATILIM

Doğa Kolejinin, başarıyı %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Doğa Koleji Bursluluk Sınavı başvuruları sona erdi. Bursluluk Sınavı'nda bizi tercih eden 211.572 öğrenciye ve velilerine teşekkür ederiz.

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı ile başarıyı destekliyoruz! 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen ve iki gün süren sınav, Türkiye'nin dört bir yanındaki Doğa Koleji kampüslerinde eş zamanlı olarak gerçekleşti.

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'na öğrenciler kadar veliler de yoğun ilgi gösterdi. 12 Ocak'ta 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflar, 13 Ocak'ta ise 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılımıyla tamamlanan sınavlarda misafirlerimizi kampüs lobilerinde Doğa öğrencilerinin resim sergileri karşıladı. Dileyen veliler sınav süresince konferans salonlarında gerçekleşen akademik bilgilendirme ve rehberlik sunumlarına katıldı.  Sınavda başarılı öğrenciler %100'e varan eğitim bursundan yararlanacak ve Türkiye'nin en ayrıcalıklı eğitimiyle tanışacak.

Yüz binlerce öğrencinin katıldığı 12-13 Ocak Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'na göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve katılım için teşekkür ederiz.

4. Sınıf sonuçları için tıklayınız...

Doğa Koleji 2019 Bursluluk Sınavı; 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf için Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler/İnkılap Tarihi derslerini, 9. sınıf için Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih ve Coğrafya derslerini içermektedir. 10 ve 11. sınıf için Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Felsefe ve Coğrafya derslerini içermektedir.

*4 ve 5. sınıf öğrencileri için düzenlenen sınav, toplam 50 sorudan oluşur; sınavın süresi 80 dakikadır.
*6 ve 7. sınıf öğrencileri için düzenlenen sınav toplam 56 sorudan oluşur, sınavın süresi 80 dakikadır.
*8. sınıf öğrencileri için düzenlenen sınav toplam 70 sorudan oluşur, sınavın süresi 110 dakikadır.
*9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri için düzenlenen sınav toplam 90 sorudan oluşur, sınavın süresi 110 dakikadır.

Sınavla ilgili tüm detaylar için Veli Bilgilendirme Kitapçığı'nı inceleyiniz.

Dünyayı İyi Yetişmiş Çocuklar Değiştirecek!

Hem akademik başarılarıyla hem de kazandıkları sosyal becerilerle, dünyaya, teknolojiye ve çevreciliğe bakış açılarıyla, her yaptıkları işe, her girdikleri ortama kalite getirirler. Çünkü onlar, bunları deneyimledikleri bir ortamda yetişirler. Üstün başarılara imza atan bir akademik kadroyla, Türkiye'nin yetkin öğretmenleriyle, başarıya özendiren Proje Odaklı Eğitim Modeli'yle, birbirine örnek olan sınıf arkadaşları arasında, dünyaya hazır hale gelirler.